Nanky Sama
80+
- Reaksiyon skoru
- 14
Arkadaşlar Rampage hydra R6 plus incehesap'ta gaming gecesi özel indirime girecekmiş sizce alınır mı? Rampage ürünlere pek güvenmiyorum fakat yine de merak ettim
O Hydra R6 modeliydi, bu Hydra R6 Plus.Tuş çıkma sorunu varmış sanırım, pek alınası bir model değil. Bütçen nedir ?
En fazla 350ye çıkabilirimTuş çıkma sorunu varmış sanırım, pek alınası bir model değil. Bütçen nedir ?
Normalde hydra r6 plus'a 400 lira vermem fakat gaming gecesi özel iyi bir fiyata inerse belki alabilirim ondan sormuştumEn fazla 350ye çıkabilirim
aynı şeyin lacivertidir tek farkı rgb olması.O Hydra R6 modeliydi, bu Hydra R6 Plus.
Bu klavye indirimdeyken alabilirsin paran cebinde kalmış olur, normal fiyatı 350TL civarı.En fazla 350ye çıkabilirim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Normalde hydra r6 plus'a 400 lira vermem fakat gaming gecesi özel iyi bir fiyata inerse belki alabilirim ondan sormuştum
Numpad'i bulunmayan klavyeler değişik geliyor bana maalesef ondan dolayı Numpadli olan klavyelere biraz daha yakınım fakat baktım güzel bir indirimde güzel bir fiyat yok değerlendiririm teşekkürleraynı şeyin lacivertidir tek farkı rgb olması.
Bu klavye indirimdeyken alabilirsin paran cebinde kalmış olur, normal fiyatı 350TL civarı.
![]()
Redragon Usas RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon Usas RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Redragon Usas RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com