Rampage Hydra R6 Rgb Pro Red Switch Alınır Mı ?

Bir süre kullanımdan sonra tuşlarının fırladığını söyleyen kullanıcılar var. Böyle geri dönüşler var. Bu tabii biraz kullanıma bağlı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben dün gece Gamakay MK61 sipariş verdim. Banggood'dan alışveriş yaparım derseniz bence oraya yönelin. Türkiye'de 300-400TL fiyatlara "problemsiz" hiçbir klavye yok. Yalnızca Redragon markası var. Onda da Red switch kısıtlı. İsterseniz Redragon markasını araştırabilirsiniz. Türkiye'de bunu öneririz.

SPK8614'ü önermiyorum. Sebeplerine gelecek olursak 380TL. 380TL'ye bize sunduğu şey = Yazılımsız, makrosuz, RGB'si olmayan, yalnızca ses tekerleği ve birazcık bilek desteği bulunan bir klavye. Şimdi bir karşılaştırma yapıyoruz çok ufak. https://www.incehesap.com/james-don...ing-q-usb-gaming-mekanik-klavye-fiyati-48005/.
Bu klavye ile tek farkı ses tekerleği ve bilek desteği. Sizce bu iki özellik 140TL eder mi? Tam bir sömürü kendileri.

Blue switchli hali vardı alma,alma,alma nedeni ise tuşları kırılıyor,bir zaman sonra tuşlar fırlıyor,bazen tuşları basmıyor,ledleri kafayı yiyor bir çok problem yaşadım.
Klavyenin tam modeli neydi? Düz Rampage Hydra R6'larda tuş fırlama gibi sorunlar mevcut.
Ancak Rampage Hydra R6 Pro veya Plus'da böyle bir sorun yaşayan görmemiştim.

Klavyenin tam modeli neydi? Düz Rampage Hydra R6'larda tuş fırlama gibi sorunlar mevcut.
Ancak Rampage Hydra R6 Pro veya Plus'da böyle bir sorun yaşayan görmemiştim.
Yo yo ben çok okudum. Genelde şöyle bir algı oldu insanlarda. "R6'da fırlıyordu, PRO RGB'de artık düzeltmişlerdir ben bunu alayım." PRO RGB'de de fırladı. Bu sefer "Pro RGB'de fırlıyordu, e artık Plus'ta zıplamıyordur. Ben Plus alayım." hop Plusta'da fırladı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,414
Üyeler
186,618
Son üye
Talhakatı
Geri