Neler Yeni

🔥İndirim 🔥RAMPAGE ICEBLADE PRO BLACK 7 FANLI AKVARYUM KASA 2843TL 🔥

Bünyamina

80+ Platinum

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
506
İsim
Burak
Fiyat aslında eski fiyatlarıyla aynı alınır mı derseniz geniş ferah gibi durabilir ama malzeme kalitesi berbat mağazada açıp gördüm ürünü deneyimledim ordan biliyorum ama düşük bütçeli f/p denebilir ürün. Aydınlatma bağlantısı da berbat bozulmaz yada yanmazsa iyidir zamanla .

Chiziru

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Ege
Fiyat aslında eski fiyatlarıyla aynı alınır mı derseniz geniş ferah gibi durabilir ama malzeme kalitesi berbat mağazada açıp gördüm ürünü deneyimledim ordan biliyorum ama düşük bütçeli f/p denebilir ürün. Aydınlatma bağlantısı da berbat bozulmaz yada yanmazsa iyidir zamanla .
Klasik rampage göz boyamak için daha güzel modeller tercih edilebilir bence

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
506
İsim
Burak
Klasik rampage göz boyamak için daha güzel modeller tercih edilebilir bence
Aynen geçen powerboost kasamda denk geldim yanık kablo kokusu gelip duruyordu odamda PC başında dedim dışarıdan geliyordur şans eseri bir açtım kasayı bir kaç gün sonra fanlara kadar yanmış

Chiziru

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Ege
Aynen geçen powerboost kasamda denk geldim yanık kablo kokusu gelip duruyordu odamda PC başında dedim dışarıdan geliyordur şans eseri bir açtım kasayı bir kaç gün sonra fanlara kadar yanmış
Rampage markasını kullanıyordum ilk bilgisayar aldıgımda şu an uzak duruyorum f/p ürünleri olabilir ama mümkünse fazla para verip daha kaliteli bişeyler alında daha iyi

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
506
İsim
Burak
Rampage markasını kullanıyordum ilk bilgisayar aldıgımda şu an uzak duruyorum f/p ürünleri olabilir ama mümkünse fazla para verip daha kaliteli bişeyler alında daha iyi
Aynen b3nde öyle düşünüyorum rampage everest uzak durun abi

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bunların tüm fanlar intake geliyor bazı modellerde 😅 sokaktan rastgele kişilere dizayn yaptırıyorlar heralde bu kadar basit bir hatayı nasıl yapıyorlar

Sevz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
OĞUZHAN MUTLU
Hocam şimdi o everest mouse un hakkını yemeyelim illa hepimiz kullanmışızdır kırmızı siyah mousepadi ile birlikte 🤣

Chiziru

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Ege
Hocam şimdi o everest mouse un hakkını yemeyelim illa hepimiz kullanmışızdır kırmızı siyah mousepadi ile birlikte 🤣
Hiç denk gelmedi gelmesinde (piranha kullandım)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,631
Üyeler
164,536
Son üye
Aury
Top Bottom