Neler Yeni

RAMPAGE İNDİRİMLERİ !!! GECE PAZARI CÖKKK :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Kayra
bedava verseler kullanmam kulaklık ve mouseleri arkadaşımın beyaz bir rampage kulaklığını kullandım çöp ya 300tl lik sharkon er3 yanında altın kalıyor x7 piranha mouse var bilen bilir :D ağır ama ele oturuyor ve kaliteli oyunlarda sinirlenirim vururum falan çoğu zaman yere düşüyor ilk gün kü gibi şanslısına denk gelmişim max 3600dpi ama kaliteli yani çinden gelen isimsiz 30tl lik mouselere isim basıp çakmıyorlar

Checkmate

80+ Silver
yaw yürü git çocukken 1 kez olsun eline almayan yoktur ömrümüz rampage ile geçti bu marka olmasa daha dandik markaları aynı fiyata kullanırdık en f/p ürünleri bu adamlar üretiyor bu markayla büyüdük cebiniz 3 kuruş görünce vaz geçtiniz tabi haklı olarak ama sonuçta adamların hedef kitlesi giriş/orta segment
Adamlar ürün üretmiyor, adamlar yurtdışından gelen fason mallara marka basıp satıyor. Ömürünün bu marka ile geçmesi de bir şey değiştirmiyor, adi ürün sonuç olarak her ne kadar ucuz olsa da.

Adamlar ürün üretmiyor, adamlar yurtdışından gelen fason mallara marka basıp satıyor. Ömürünün bu marka ile geçmesi de bir şey değiştirmiyor, adi ürün sonuç olarak her ne kadar ucuz olsa da.
aksini iddia etmedim cebimiz 3 kuruş para görünce vaz geçtik haklı olarak dedim çünkü kaliteli ürünleri yok, yine de adamlar zaten bütçesi düşük olanlar için güzel ürün kataloğuna sahip, frisby gibi dandik ama fiyatı aynı olan rakip markalarına göre çok daha iyi en azından

Nvidia Mx130

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,840
İsim
Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Hala alınabilir mi?

wyyly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Halit Gul
benim sipariş iptal olmuş. sizde de öyle mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

kulaklık almıştım.

ramcoloji

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
256
İsim
RAMAZAN PANCAREKEN
1702135885512.png

Haaland

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
356
İsim
Mustafa
benimkide iptal

noadaffy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Ü CİVAN
Üyelik yokki iptale bakak bunlar kafayı yemiş bunu yapmayada hakları yok thh ne diycek bakalım kart iadesini bile takip edemiycez :D

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,554
İsim
Yusuf
iptaller gelmeye başladı. hadi benimki klavye uğraşmamda marka imajını zedelediler. direksyon satın alanlar ama kesin yapışacak THH ile kök söktürmeye çalışacaklar. he bu dakikadan sonra açıklamasız amasız iptal edildi yazarsa alışveriş yaparmıyım. yapmam.

Top Bottom