Neler Yeni

Rampage neden sevilmiyor?

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,167
İsim
Burak Karadağ
Hannstar var mesela, yine Dell, Acer gibi dünya devi markalara üretim yapıyor. Yani aslında burada bizim ağzımızın suyunun aktığı markaların bir çoğu üretim yaptırıyor :D
O zaman biz ağacın dallarından alıyoruz. Peki o dalların bağlı olduğu ağacın kökü kim ? asıl üretimi yapan babayiğit?

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Hannstar var mesela, yine Dell, Acer gibi dünya devi markalara üretim yapıyor. Yani aslında burada bizim ağzımızın suyunun aktığı markaların bir çoğu üretim yaptırıyor :D
Zaten hepsi tayvanlı. Tayvan haritadan silinse tüm dünya felç. Çin tayvana giriyom dese pc sektörü felç :D

Syqex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Ömer Faruk
Çoğu yerde önerilmiyor neden bilmiyorum ama ben önerdiğimde de dalga geçiyorlardı. Stormy 7.1 kulaklığını kullanıyorum çok memnunum ses kalitesi mikrofonu ve rahatlığı falan çok iyi. Bütün günüm pc başında geçer ama rahatsız etmiyor. Pad lerde soyulma falanda olmadı.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,524
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
O zaman biz ağacın dallarından alıyoruz. Peki o dalların bağlı olduğu ağacın kökü kim ? asıl üretimi yapan babayiğit?
Dedimya işte; Hannstar, Quanta, Foxconn, Clevo gibi böyle onlarca üretici var.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,524
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Yanılmıyorsam en büyük üretici Foxconn'du. Hatta Apple cihazları bile Foxconn üretiyordu en son.

Carl-S

80+ Gold
Ekleme yapıyım monster bilgisayar clevo ve tongfang kasalar var clevo kasalar abra modellerde vardır tongfang kasa tulpar modeller vardır.

Beldeck

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Muhammed Dibek
şu rampage ürün önerisi isteyene rampage hariç istediğini al kafasında takılanlar var sebebi nedir?
Çoğu malı dandik ve kalitesiz olduğu için bütün ürünleri haklı olarak önyargılı yaklaşıyor bendede rampage pulsar var 2 3 yıldır kullanıyorum hiç bir sıkıntısını görmedim

Spektraa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Muhammed Emin Ocak
Ben tasarımlarından dolayı fazla seven biri değilim. Ürüne hayvan gibi logo basmasalar tercih edeceğim markalardan biri olurdu.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,643
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Marka bastıran ve bunu topluca satan onlarca marka var, internette herhangi bir marka basılmış ürünün orijinini 5 dk araştırırsan bulabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam Clevo kalitesiz yani malzeme kalitesi pek iyi değil diye biliyorum özellikle abra serisi clevo kasa var.
Kaliteli kasalar da yapıyorlar, bütçe ve hedef kitleye göre kalite azalıp artabiliyor

Top Bottom