Rampage PSU nasildir

şahin doğan

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
12,345
arkadaşlar merhaba yakın bir dostum rampage rmp 500w 80plus psu almış internette yorumlara bakınca kaliteli bir marka olmadığını öğrenmiş benden de araştırmamı istedi sizce sorun olurmu sistem
gtx 1650s
r3 3100
16gb ram
b450m 2h

arkadaşlar merhaba yakın bir dostum rampage rmp 500w 80plus PSU almış internette yorumlara bakınca kaliteli bir marka olmadığını öğrenmiş benden de araştırmamı istedi sizce sorun olurmu sistem
gtx 1650s
r3 3100
16gb ram
b450m 2h
Değiştirmesini öneririm.

rampage önermem bütçesi nedir

Değiştirmesini öneririm.
internette kalitesiz bir marka olduğu söyleniyor kimse önermiyor fakat patlama,yanma,elektrikden dolayı sisteme zarar verme gibi olaylarla kimse karşılaşmamış

arkadaşlar merhaba yakın bir dostum rampage rmp 500w 80plus PSU almış internette yorumlara bakınca kaliteli bir marka olmadığını öğrenmiş benden de araştırmamı istedi sizce sorun olurmu sistem
gtx 1650s
r3 3100
16gb ram
b450m 2h
piyasada c4 psu kategorisine giriyor sistemini yazık etmesin değiştirmesini öneririm

gtx 1650s
r3 3100
16gb ram
b450m 2h
Evet kaliteli değil. İade edebiliyorsa etsin, yoksa değişsin.

rampage önermem bütçesi nedir
bütçe konusunu bilmiyorum sistemi almış sadece tedirgin fakat dediğim gibi internette kalitesiz bir marka olduğu söyleniyor kimse önermiyor fakat patlama,yanma,elektrikden dolayı sisteme zarar verme gibi olaylarla kimse karşılaşmamış

bütçe konusunu bilmiyorum sistemi almış sadece tedirgin fakat dediğim gibi internette kalitesiz bir marka olduğu söyleniyor kimse önermiyor fakat patlama,yanma,elektrikden dolayı sisteme zarar verme gibi olaylarla kimse karşılaşmamış
rampage ve frisby gibi marka psulardan uzak dursun!

akım korumalı priz alsın yined bir ihtimal korur ama ben patlayacağını düşünmüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sisteminde sorun yaşayıp forumda paylaşan varmı varsa link atabilirmisiniz

burada kötü yorumlara bakabilirsin

akım korumalı priz alsın yined bir ihtimal korur ama ben patlayacağını düşünmüyorum

burada kötü yorumlara bakabilirsin
iade edebilirse bu psuyu öneririm

ya da bunu

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,180,304
Üyeler