kaplanharun
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 4
C*hiltamam al elinde patlasın sonra sistem gg cooler master fsp corsair zalman varken rampage alınmaz !
C*hiltamam al elinde patlasın sonra sistem gg cooler master fsp corsair zalman varken rampage alınmaz !
Alınmaz de okey Ama yaptığın şey ;tamam al elinde patlasın sonra sistem gg cooler master fsp corsair zalman varken rampage alınmaz !
malesef öyle c4 alınmaz patkayan çok insan var bu forumda biri vardı ama adını unuttumAdamlar yyoutubede 10 bin liralık PC topluyor içinde rampage psu var o zaman 10 bin TL gg :d
kötüBu rampagenin psu ları iyi midir? youtubede sürekli görüyorum ?
Böyle demek yerine "İyi değil, başka PSU'lara bak, bu PSU sistemine zarar verir..." gibi cümleler kullanman daha medeni olurdu aslında.hayır berbatlar c4 her an patlayabilir
Senin bu fanatikliğinin haddi hesabı yok. Gözümle gördüğüm şey için senden fikir alacak değilim. Oranın üyelerinin büyük oranı zaten burada arama çubuğunu kullan bin tane yorum var. Bu tür çarpıtmalarınıza da artık bu forumda yer vermeyeceğim.Bahsettiğiniz olay malum forum dediğiniz yerde değil, bu forumda yaşandı.
Aynı mesajı geçenlerde de yazmıştınız, size yine bu konunun linkini atmıştım ama, görmediniz mi anlayabilmiş değilim.RTX 3070 - R7 3700X'e Everest Rampage ETX-750-1 Yeter Mi?
Merhaba, RTX 3070 - R7 3700X bilgisayarın öne çıkan noktaları(daha toplamadım). PSU Bulmam lazım fakat ucuz pek bir şey yok. Everest Rampage ETX-750-1 PSU'su aşağıda özelliklerini yazdığım pc ile olur mu? CPU = AMD Ryzen 7 3700X Graphics Card = Nvidia RTX 3070 Motherboard = Gigabyte B550 Aorus...forum.donanimarsivi.com
ama c4 ler tabii ki c4 işin şakası ama tehlikeliler yaniBöyle demek yerine "İyi değil, başka PSU'lara bak, bu PSU sistemine zarar verir..." gibi cümleler kullanman daha medeni olurdu aslında.
Yazdığım mesajın çarpıtma içermediğini düşünüyorum, yaptığım herhangi bir fanatiklik de görebilmiş değilim. Ki içeriyorsa bile neyi çarpıttığımı söylerseniz sevinirim. Neden yanlış bilgilendirme aldığımı da bilmiyorum.Senin bu fanatikliğinin haddi hesabı yok. Gözümle gördüğüm şey için senden fikir alacak değilim. Oranın üyelerinin büyük oranı zaten burada arama çubuğunu kullan bin tane yorum var. Bu tür çarpıtmalarınıza da artık bu forumda yer vermeyeceğim.