Neler Yeni

Rampage PSU'ları iyi mi?

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8
tamam al elinde patlasın sonra sistem gg cooler master fsp corsair zalman varken rampage alınmaz !
Alınmaz de okey Ama yaptığın şey ;
C4 C4C4 C4C4C4 C4C4 ALMA OPODAPP PATLAR CS DE KULLANIRSIN C4 ALLYYLO MODELDEN BANANE C43 C4 C5 C4 AYNI FİYATA EVEREST VAR ALMA C4 C4

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
C4 falan diyen arkadaşlar oldukça abartıyor. sanki her an kasa alev alacak gibi konuşuyorlar. sen modelleri araştır onları dinleme

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9

rebelmoves

80+ Bronze
Şeye çok gülüyorum. Kötülüyorlar sonra iyimiş diyince hemen abi bu iyimiş alınır güzel. Yani genel olarak kulaktan dolma işlediği için bu işler genel olarak sadece forum tavsiyesi ile ürün almam. Forumlar konuşur he diyip geçmek en iyisi

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Bahsettiğiniz olay malum forum dediğiniz yerde değil, bu forumda yaşandı.
Aynı mesajı geçenlerde de yazmıştınız, size yine bu konunun linkini atmıştım ama, görmediniz mi anlayabilmiş değilim.
Senin bu fanatikliğinin haddi hesabı yok. Gözümle gördüğüm şey için senden fikir alacak değilim. Oranın üyelerinin büyük oranı zaten burada arama çubuğunu kullan bin tane yorum var. Bu tür çarpıtmalarınıza da artık bu forumda yer vermeyeceğim.

HABAR

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,435
İsim
Ahmet Burak ARSLAN
Discord
HABAR#0001
Reddit
Either-Professor
Senin bu fanatikliğinin haddi hesabı yok. Gözümle gördüğüm şey için senden fikir alacak değilim. Oranın üyelerinin büyük oranı zaten burada arama çubuğunu kullan bin tane yorum var. Bu tür çarpıtmalarınıza da artık bu forumda yer vermeyeceğim.
Yazdığım mesajın çarpıtma içermediğini düşünüyorum, yaptığım herhangi bir fanatiklik de görebilmiş değilim. Ki içeriyorsa bile neyi çarpıttığımı söylerseniz sevinirim. Neden yanlış bilgilendirme aldığımı da bilmiyorum.
Yanlış söylediğim bir şey varsa doğrusunu söylerseniz memun olurum, bilgilenmiş olurum bu vesileyle.

Top Bottom