Neler Yeni

Rampage PSU'ları iyi mi?

JustPlayer004

80+ Bronze
Yazdığım mesajın çarpıtma içermediğini düşünüyorum, yaptığım herhangi bir fanatiklik de görebilmiş değilim. Ki içeriyorsa bile neyi çarpıttığımı söylerseniz sevinirim. Neden yanlış bilgilendirme aldığımı da bilmiyorum.
Yanlış söylediğim bir şey varsa doğrusunu söylerseniz memun olurum, bilgilenmiş olurum bu vesileyle.
boşver kanka bu foruma katılmakla çok yanlış etmişiz onu anladım

Keremdiyola

80+ Bronze
Bu rampagenin psu ları iyi midir? youtubede sürekli görüyorum ?
Alırsan kuran kişiye şunu demesini iste

I am planting the bomb

şaka maka ben bir kere kullandım sıkıntı yaşadım ama 4 yıl kullanıp yaşamayan var Şans işi ama garanti servisleri berbat onu söyleyebilirim

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Yazdığım mesajın çarpıtma içermediğini düşünüyorum, yaptığım herhangi bir fanatiklik de görebilmiş değilim. Ki içeriyorsa bile neyi çarpıttığımı söylerseniz sevinirim. Neden yanlış bilgilendirme aldığımı da bilmiyorum.
Yanlış söylediğim bir şey varsa doğrusunu söylerseniz memun olurum, bilgilenmiş olurum bu vesileyle.
Sen iyi misin? şu yazdığın yorumun yalanını farkında mısın? "Bahsettiğiniz olay malum forum dediğiniz yerde değil" yalan kardeşim bu yalan bu konuda oradan çıkan bir şey zaten git o malum forum dediğin yerde ETX 750 diye arat nasıl ama nasıl olurda bunu yazabilecek rahatlıktasın?. Lütfen nerede mutluysan orada kal bu forumu en başından beri haterlık için katıldın iyi niyetli hiçbir zaman bu forumda olmadın.

• Beğen
Reaksiyonlar: cici

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
boşver kanka bu foruma katılmakla çok yanlış etmişiz onu anladım
c4s.jpg

Yaşın maksimum 10, tüm forumları çöpe çevirdiniz biz akıl ve bilgi konuşsun dedikçe cahilliğinizden her ürüne C4 lafını yapıştırıp ortam pislediniz bir ürün kötü ise C4 ise bile kanıtları ile yerden yere vurmanıza bu forum sonuna kadar izin veriyor ama daha modeli duymadan nedir bilmeden C4 yazıp konunun da içine eden bu virüs topluluğunu forumumda istemiyorum. Donanım Haber'den de sizin hakkınızda bol bol bahsediliyor insanların sizin gibi virüslerden nasıl bıktığını orada da görebilirsiniz. Hadi sen ait olduğun yere dön.

Top Bottom