Neler Yeni

Rampage PSU'ları iyi mi?

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan

Zırto

80+ Bronze

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Bu rampagenin psu ları iyi midir? youtubede sürekli görüyorum ?
Fason üretim dünyasında markaya değil modele bakılır onun için model sormalısın. Modeli görmeden markadan ötürü aşağılayıcı kelimeler yazanda cahilin tekidir zaten. AMA unutmamak gerekir ki bu markaların getirdiği rekabet ortamıyla üst sınıf markaların da F/P PSU modelleri mevcuttur.

Zırto

80+ Bronze
İyiside var kötüsüde ama çoğunluk iyi değil benzer fiyatlara daha güvendiğimiz markalar var
Bu rampage fazla satılsın diye verimliliki fazla tutuyor bide rgb led koyuyor herhalde :D

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak
C4 yazanlar uygunsuz dil uyarısı almış ben anlamadım.
Dostum ben psu içini açıp bakan içindekilerin adını bilen bir insan değilim
Bir marka komple bir ürün için kötü olamaz
Ama şunu biliyorum ki rampage psular rakipleri karşısında aşırı kötü haldeler tavsiye edilmiyor genelde rampage psu fiyatına başka psu öneriyoruz
Ve son olarak
Sence Hulk gerçek olabilir mi (!Şaka!)

Berat Gazi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Berat Gazi Yurtseven
Fason üretim dünyasında markaya değil modele bakılır onun için model sormalısın. Modeli görmeden markadan ötürü aşağılayıcı kelimeler yazanda cahilin tekidir zaten. AMA unutmamak gerekir ki bu markaların getirdiği rekabet ortamıyla üst sınıf markaların da F/P PSU modelleri mevcuttur.
Allah'a şükür noktayı koydu C4 çülere

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
C4 yazanlar uygunsuz dil uyarısı almış ben anlamadım.
Dostum ben psu içini açıp bakan içindekilerin adını bilen bir insan değilim
Bir marka komple bir ürün için kötü olamaz
Ama şunu biliyorum ki rampage psular rakipleri karşısında aşırı kötü haldeler tavsiye edilmiyor genelde rampage psu fiyatına başka psu öneriyoruz
Ve son olarak
Sence Hulk gerçek olabilir mi (!Şaka!)
DA-Forum'u bazı forumlardaki gibi C4'cü insanlar çöplüğüne döndürmeye niyetimiz yok C4 ise kanıtla kimsenin yaptırımı olmaz. Kalite, modele göre değerlendirir Rampage ETX 750 modeli C4 forumlarında patlar bumm şeklinde dalga geçilirken Rampage'in bu modeli gayet başarılı SAMA markasının Forza Gold modeline etiket bastırttığı ortaya çıkınca yine ayni kişilerin "ETX 750 alınır" yorumlarının gözlerimle gördüm. DA-Forumda kişisel dürtüler değil bilimsel yaklaşımlara yer vermeyi hedefliyoruz zor olacak ama bunu başaracağız. Ürün modele göre değerlendirilir

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak
DA-Forum'u bazı forumlardaki gibi C4'cü insanlar çöplüğüne döndürmeye niyetimiz yok C4 ise kanıtla kimsenin yaptırımı olmaz. Kalite, modele göre değerlendirir Rampage ETX 750 modeli C4 forumlarında patlar bumm şeklinde dalga geçilirken Rampage'in bu modeli gayet başarılı SAMA markasının Forza Gold modeline etiket bastırttığı ortaya çıkınca yine ayni kişilerin "ETX 750 alınır" yorumlarının gözlerimle gördüm. DA-Forumda kişisel dürtüler değil bilimsel yaklaşımlara yer vermeyi hedefliyoruz zor olacak ama bunu başaracağız. Ürün modele göre değerlendirilir
Öncelikle cevabın için teşekkür ederim Abdullah abi bu C4 ibaresi uzun süredir var ve şuan Uygunsuz dil uyarısı yemelerine şaşırdım
Dediğim gibi psular hakkında içini bilen çok bilgili bir insan değilim.
Benim önerilip önerilmeyeceği kararlaştırmam önce yorum yazan insanlara bakıp birde modeli internette aratıp bakmak.
Kişisel dürtüleri kaldırmak ve bilgi kirliliği azaltmak ise üyelerin ve modların elinde benim gibi çok bilmeyen insanların "rampage psu iyi midir?" konusunun altına 20 tane çöp psu c4 gibi yazılar görünce kabul ediyor ve o kafileye katılıyor bu mesajların silinmesi daha iyi olur bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,594
Üyeler
164,533
Son üye
Hitorida
Top Bottom