Uzak durun daha iyisini alabilirsiniz
Uzak durun daha iyisini alabilirsiniz
İyiside var kötüsüde ama çoğunluk iyi değil benzer fiyatlara daha güvendiğimiz markalar varBu rampagenin psu ları iyi midir? youtubede sürekli görüyorum ?
Açıkçası iyi mi? bilmiyorum fakat, bu fiyata Zalman 550-GVII var bu varken neden Rampege e güveneyim ki?
Fason üretim dünyasında markaya değil modele bakılır onun için model sormalısın. Modeli görmeden markadan ötürü aşağılayıcı kelimeler yazanda cahilin tekidir zaten. AMA unutmamak gerekir ki bu markaların getirdiği rekabet ortamıyla üst sınıf markaların da F/P PSU modelleri mevcuttur.Bu rampagenin psu ları iyi midir? youtubede sürekli görüyorum ?
Yanlış foruma gelmişsin kardeşim.c4 gibi bir şey işte
ama c4 biraz daha kaliteli bomba
Kanka ortalama diyebilirim.
Allah'a şükür noktayı koydu C4 çülereFason üretim dünyasında markaya değil modele bakılır onun için model sormalısın. Modeli görmeden markadan ötürü aşağılayıcı kelimeler yazanda cahilin tekidir zaten. AMA unutmamak gerekir ki bu markaların getirdiği rekabet ortamıyla üst sınıf markaların da F/P PSU modelleri mevcuttur.
DA-Forum'u bazı forumlardaki gibi C4'cü insanlar çöplüğüne döndürmeye niyetimiz yok C4 ise kanıtla kimsenin yaptırımı olmaz. Kalite, modele göre değerlendirir Rampage ETX 750 modeli C4 forumlarında patlar bumm şeklinde dalga geçilirken Rampage'in bu modeli gayet başarılı SAMA markasının Forza Gold modeline etiket bastırttığı ortaya çıkınca yine ayni kişilerin "ETX 750 alınır" yorumlarının gözlerimle gördüm. DA-Forumda kişisel dürtüler değil bilimsel yaklaşımlara yer vermeyi hedefliyoruz zor olacak ama bunu başaracağız. Ürün modele göre değerlendirilirC4 yazanlar uygunsuz dil uyarısı almış ben anlamadım.
Dostum ben psu içini açıp bakan içindekilerin adını bilen bir insan değilim
Bir marka komple bir ürün için kötü olamaz
Ama şunu biliyorum ki rampage psular rakipleri karşısında aşırı kötü haldeler tavsiye edilmiyor genelde rampage psu fiyatına başka psu öneriyoruz
Ve son olarak
Sence Hulk gerçek olabilir mi (!Şaka!)
Patlama vs öyle bişey yok en azından benimkinde (650w+80) fiyat performans olarak fena değil ama bi süre sonra çok ses yapmaya başladı tavsiye etmiyorumBu rampagenin psu ları iyi midir? youtubede sürekli görüyorum ?
Öncelikle cevabın için teşekkür ederim Abdullah abi bu C4 ibaresi uzun süredir var ve şuan Uygunsuz dil uyarısı yemelerine şaşırdımDA-Forum'u bazı forumlardaki gibi C4'cü insanlar çöplüğüne döndürmeye niyetimiz yok C4 ise kanıtla kimsenin yaptırımı olmaz. Kalite, modele göre değerlendirir Rampage ETX 750 modeli C4 forumlarında patlar bumm şeklinde dalga geçilirken Rampage'in bu modeli gayet başarılı SAMA markasının Forza Gold modeline etiket bastırttığı ortaya çıkınca yine ayni kişilerin "ETX 750 alınır" yorumlarının gözlerimle gördüm. DA-Forumda kişisel dürtüler değil bilimsel yaklaşımlara yer vermeyi hedefliyoruz zor olacak ama bunu başaracağız. Ürün modele göre değerlendirilir