Neler Yeni

Rampage PSU'ları iyi mi?

JustPlayer004

80+ Bronze
Şöyle saçmasapan cümleleri bence artık kullanmayın.
Neye göre? Hangi modele göre? Elinde bir bilgi var mı?
İçindeki bileşenlerin kalitesinden haberin var mı?
Sertifikaları hakkında bilgin var mı?
Adam model bile belirtmemiş herkes bomba, c4 yazıyor.
tamam al elinde patlasın sonra sistem gg cooler master fsp corsair zalman varken rampage alınmaz !

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Enes
Bu rampagenin psu ları iyi midir? youtubede sürekli görüyorum ?
Dostum bu forumda bir kaç marka dışında bütün PSU ve SSDler çöptür ve hiç bir şekilde alınmamalıdır. Bir daha lütfen böyle bir soru sorma.(!)

JustPlayer004

80+ Bronze
Ayrıca gerçekleri söyledik diye uyarı almamızda aşırı saçma iyi alanların elinde patlasın beni ilgilendirmez böyle bi forumada kayıt olduğum için şuan aşırı pişmanım

QİKUA

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,935
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Rampage ürün'ler genellikle önerilmiyor ki aynı fiyata kaliteli parça'lar falan alınabiliyor :)

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları

HABAR

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,435
İsim
Ahmet Burak ARSLAN
Discord
HABAR#0001
Reddit
Either-Professor
Yanlış Bilgilendirme
DA-Forum'u bazı forumlardaki gibi C4'cü insanlar çöplüğüne döndürmeye niyetimiz yok C4 ise kanıtla kimsenin yaptırımı olmaz. Kalite, modele göre değerlendirir Rampage ETX 750 modeli C4 forumlarında patlar bumm şeklinde dalga geçilirken Rampage'in bu modeli gayet başarılı SAMA markasının Forza Gold modeline etiket bastırttığı ortaya çıkınca yine ayni kişilerin "ETX 750 alınır" yorumlarının gözlerimle gördüm. DA-Forumda kişisel dürtüler değil bilimsel yaklaşımlara yer vermeyi hedefliyoruz zor olacak ama bunu başaracağız. Ürün modele göre değerlendirilir
Bahsettiğiniz olay malum forum dediğiniz yerde değil, bu forumda yaşandı.
Aynı mesajı geçenlerde de yazmıştınız, size yine bu konunun linkini atmıştım ama, görmediniz mi anlayabilmiş değilim.

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
''C4 pAtlAr LeN aLmA saKIn!''

Diyenleri izlemeye geldim,
EieDmXLXcAA_MBO.jpg

Avolay

80+ Gold
C4 yapımı için f/p'ı çok iyi alabilirsiniz :D

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
DA-Forum'u bazı forumlardaki gibi C4'cü insanlar çöplüğüne döndürmeye niyetimiz yok C4 ise kanıtla kimsenin yaptırımı olmaz. Kalite, modele göre değerlendirir Rampage ETX 750 modeli C4 forumlarında patlar bumm şeklinde dalga geçilirken Rampage'in bu modeli gayet başarılı SAMA markasının Forza Gold modeline etiket bastırttığı ortaya çıkınca yine ayni kişilerin "ETX 750 alınır" yorumlarının gözlerimle gördüm. DA-Forumda kişisel dürtüler değil bilimsel yaklaşımlara yer vermeyi hedefliyoruz zor olacak ama bunu başaracağız. Ürün modele göre değerlendirilir
Hocam konudan biraz bağımsız ama;
Sence sama forza'ya direk etiket mi basıyorlar yoksa orijinal sama forza ile kalite farkı var mı?

HABAR

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,435
İsim
Ahmet Burak ARSLAN
Discord
HABAR#0001
Reddit
Either-Professor
Sence sama forza'ya direk etiket mi basıyorlar yoksa orijinal sama forza ile kalite farkı var mı?
Ali Rıza ağabey fanın arasından gördüklerini yorumlamıştı, biraz farklılık gösterdiğini söylemişti ama bu konuda kesin denilebilecek bir bilgi yok.

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Ali Rıza ağabey fanın arasından gördüklerini yorumlamıştı, biraz farklılık gösterdiğini söylemişti ama bu konuda kesin denilebilecek bir bilgi yok.
Mantıken olmalı zaten de kesin mi diye merak ettim.

Top Bottom