drop plus kullandınmı ve ya kullanıyormusun aslında tercih edebilirim ama driveri olmaması büyük sıkıntıDrop değil de Drop Plus daha iyi
Driver'ı var fakat detaylı değildrop plus kullandınmı ve ya kullanıyormusun aslında tercih edebilirim ama driveri olmaması büyük sıkıntı
hiç bir sıkıntıyla karşılaştınmı terletme, agrıtmaDriver'ı var fakat detaylı değil
Kullanıyorum drop plus'ı 300TL'Ye aldım mikrofonu çok çok iyi blue switch mekanik klavye sesini bile almıyor.
drop plus dropun daha iyi hali görüntüsü biraz farklı ama çok daha iyidrop plus kullandınmı ve ya kullanıyormusun aslında tercih edebilirim ama driveri olmaması büyük sıkıntı
ne zaman aldın 300 TL'ye laDriver'ı var fakat detaylı değil
Kullanıyorum drop plus'ı 300TL'Ye aldım mikrofonu çok çok iyi blue switch mekanik klavye sesini bile almıyor.
Hayır çok memnunum sadece kulağım benim büyük olduğu için 5-6 saat takınca acıtıyorhiç bir sıkıntıyla karşılaştınmı terletme, agrıtma
Bence tasarım olarak da Drop'tan daha iyi.drop plus dropun daha iyi hali görüntüsü biraz farklı ama çok daha iyi
@ArdaM zibilyon kere önerdi ve önerecek mükemmel kulaklık
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ne zaman aldın 300 TL'ye la
bana şu deliklikimsi hoş gelmiyor düz olması daha çok hoşuma giderdi ama benim kulaklığımdan iyi olamazBence tasarım olarak da Drop'tan daha iyi.![]()