Ahmet Çanlı
80+
- Reaksiyon skoru
- 22
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Tam hatırlayamadım ama fiyatıda o 160 TL civarıydı herhaldeNe ? Arctis 1 7.1 değil ki.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
203 olmasın sakın o ?
Tam hatırlayamadım ama fiyatıda o 160 TL civarıydı herhaldeNe ? Arctis 1 7.1 değil ki.
203 olmasın sakın o ?
Evet o g203. Ve g203 ile g102 aynı mouse.Tam hatırlayamadım ama fiyatıda o 160 TL civarıydı herhalde
o yu silelim asdTam hatırlayamadım ama fiyatıda o 160 TL civarıydı herhalde
G102 ve G203 ün sensörleri nedir?Evet o g203. Ve g203 ile g102 aynı mouse.
G102 ve G203 ün sensörleri nedir?Evet o g203. Ve g203 ile g102 aynı mouse.
Tam adını bilmiuorum ama iyi sensörler var. Ben kendim kullanıyorum memnunum. Ama onların yerine bloody'nin light strike switchli mouselerini öneririm.o yu silelim asd
G102 ve G203 ün sensörleri nedir?
Gayet kaliteliler, bu segmentteki GP, Rampage ürünlerinden 24ips ve 8g olarak IPS konusunda 9 kat g konusunda 3 kat daha iyiler.G102 ve G203 ün sensörleri nedir?
Yani bloody mi logi miTam adını bilmiuorum ama iyi sensörler var. Ben kendim kullanıyorum memnunum. Ama onların yerine bloody'nin light strike switchli mouselerini öneririm.
Bloody 0.2ms tepkime süresi sunuyor lk switchlerde.Yani bloody mi logi mi
IPS baya düşük değilmi?Gayet kaliteliler, bu segmentteki GP, Rampage ürünlerinden 24ips ve 8g olarak IPS konusunda 9 kat g konusunda 3 kat daha iyiler.
Sensörü nedir?Bloody 0.2ms tepkime süresi sunuyor lk switchlerde.
Hayır, ben ne desem sizi tatmin edemem. En iyisi gidip denemeniz, çok daha iyi Logitech.IPS baya düşük değilmi?
Bana logi nin kaç ıps olduğunu sensörünün ne olduğunu kaç hz olduğunu söyleyin kafam karıştıdaHayır, ben ne desem sizi tatmin edemem. En iyisi gidip denemeniz, çok daha iyi Logitech.