metopiw
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 29
- İsim
- Mert can
2. El çok uyguna kargoyla 200 tl'ye rampage titan k9 satın aldım. Klavye geldi açtım falan filan bir baktım klavyenin space tuşu takılıyor basmıyor. Aldım klavye tuşunu çıkardım altındaki o bilirsiniz beyaz plasti kısmının sağ kısmı yarım kırık. Yapıştırılmış yada öyle her neyse böyle olduğundan dolayı klavye basıyorsun direkt takılı kalıyor. Bende şöyle yaptım Sağdaki sıfır tuşunu çıkardım numlock 0 tuşu acaba uyar mı diye taktım ve tamamen uydu. Sıkıntı ise numlock 0 çok ufak bir tuş space kadar uzun değil baş parmağı kavrayamıyor ufak geliyor kayıyor anlamışsınızdır. Neyse bunun yedek space tuşunu nereden bulabilirim bir fikriniz var mı? başka klavye space tuşu bile olur alt plastiği uyması yeterli fotoğraf atardım da fotoğraf gönderemiyorum. Yedek bozuk klavyenin space tuşuyla denedim alt plastiği ufaktı uymadı.
NOT, DÜZENLEME: SPACE KISMININ KENARINDAKİ YARIM KIRIK YERİ KIRDIM SORUNUM ÇÖZÜLDÜ. BİRAZ DENGESİZ BASIYOR AMA SONUÇTA TAKILMIYOR SORUNUM ÇÖZÜLDÜ.
Mesaj otomatik birleştirildi:
NOT, DÜZENLEME: SPACE KISMININ KENARINDAKİ YARIM KIRIK YERİ KIRDIM SORUNUM ÇÖZÜLDÜ. BİRAZ DENGESİZ BASIYOR AMA SONUÇTA TAKILMIYOR SORUNUM ÇÖZÜLDÜ.
Son düzenleme: