Messinin kramponu
80+ Bronze
Hocalarım merhaba. Sıfır almak istiyorum isteğim gerçekçi olması değil. Alınır mı? Yoksa klavyeden oynamak daha mı mantıklı?
Neyi klavyeden oynamak daha mı mantıklı? Oyundan oyuna değişir.Hocalarım merhaba. Sıfır almak istiyorum isteğim gerçekçi olması değil. Alınır mı? Yoksa klavyeden oynamak daha mı mantıklı?
Forza horizon 4 veya ETS 2.Neyi klavyeden oynamak daha mı mantıklı? Oyundan oyuna değişir.
Bu oyunlar direksiyon ile oynanınca zevkin %200 artıyor, ondan dolayı direksiyon ile oynamanı öneririm. Rampage v900-S'e gelirsek sıfırı çok pahalı 2.el olarak alabilirsen al ama sıfır alacaksan bu paraya değmez.Forza horizon 4 veya ETS 2.
Hocam kronik bir sorunu varmıdır? Ve deneyimlediyseniz nasıl bir direksiyondur? İkinci el almaya çalışırım yoksa sıfır alacağım.Bu oyunlar direksiyon ile oynanınca zevkin %200 artıyor, ondan dolayı direksiyon ile oynamanı öneririm. Rampage v900-S'e gelirsek sıfırı çok pahalı 2.el olarak alabilirsen al ama sıfır alacaksan bu paraya değmez.
İkinci el istemiyosan al ama bence g29..Hocalarım merhaba. Sıfır almak istiyorum isteğim gerçekçi olması değil. Alınır mı? Yoksa klavyeden oynamak daha mı mantıklı?
Hocam arasında 5000 tl fark var. İkinci el istemiyorum.İkinci el istemiyosan al ama bence g29..
Hocam tamam.Hocam arasında 5000 TL fark var. İkinci el istemiyorum.
Hocam bütçeyi arttırabilirsem alırım. Rampage size göre alınır mı veya alınmazmı ve sebebi nedir?Hocam illa 0 sa para ekle bunu al https://www.akakce.com/direksiyon-s...-488-gtb-edition-pc-ps4-fiyati,599473365.html
Hocam konu açmayın ozaman başka direksiyon yok.Hocam bütçeyi max 3500’e çıkarabilirim.
Hocam düzenledim.Hocam konu açmayın ozaman başka direksiyon yok.
Alınır tamam hocam. Sanırım o bütçede daha iyisi yok thrustmaster almanıza gerek yok bütçeyi arttırmadan v900s alabilirsiniz hissiyatı ortalama diğer rampage ürünleri gibi kronik sorunu yok.Hocam bütçeyi arttırabilirsem alırım. Rampage size göre alınır mı veya alınmazmı ve sebebi nedir?
Hocam hissiyatının önemi yok yukarıda belirttim zatenAlınır tamam hocam. Sanırım o bütçede daha iyisi yok thrustmaster almanıza gerek yok bütçeyi arttırmadan v900s alabilirsiniz hissiyatı ortalama diğer rampage ürünleri gibi kronik sorunu yok.
Buyrun.Sıfır almak istiyorum isteğim gerçekçi olması değil.