Shadout
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 27
- İsim
- Ali Tarık
- Bütçe
- 1600
Merhaba, alttaki fareyi almayı düşünüyorum. Kullanan var mı ? Önerir misiniz ? Fiyatı indirimle 1600 TL ye kadar düştü.
Furylevel Z1 ile karşılaştırdığımda bu biraz daha iyi duruyor gerek 4k desteği olsun gerek mcu olsun. Tek eksi olarak dongle yok diyorlar, benim için çok önemli değil ama onu başka bir dongle ile kullanabiliyor muyuz ? Bir fikrim olmadığı için danışmak istedim.
Rampage olduğu için biraz kararsızım. Abdullah abinin incelemesine göre gayet güzel ki sponsorlu bile olsa kalitesiz ürün inceleyeceğini düşünmüyorum.
Bu fiyat civarında bu tarz özellikleri olan farklı fareler de önerebilirsiniz.
Fiyat 1600
Fiyat 1399
Furylevel Z1 ile karşılaştırdığımda bu biraz daha iyi duruyor gerek 4k desteği olsun gerek mcu olsun. Tek eksi olarak dongle yok diyorlar, benim için çok önemli değil ama onu başka bir dongle ile kullanabiliyor muyuz ? Bir fikrim olmadığı için danışmak istedim.
Rampage olduğu için biraz kararsızım. Abdullah abinin incelemesine göre gayet güzel ki sponsorlu bile olsa kalitesiz ürün inceleyeceğini düşünmüyorum.
Bu fiyat civarında bu tarz özellikleri olan farklı fareler de önerebilirsiniz.
Zenith Pro Kablosuz Oyuncu Mouse - Beyaz
Marka Rampage Model ZENITH PRO Açıklama Profesyonel Kablosuz Oyuncu Mouse Renk Beyaz DPI 26000 Desteklenen Sistemler PC Mouse Tipi Kablosuz / Kablolu Şarj Tipi Type-C RGB Aydınlatma Yok Sağ / Sol düğme dayanıklılığı 80 Milyon Düğme Malzemesi PBT Tıklama Kuvveti 70 +- 20gf Ağırlık 56 +- 1g Kablo...
rampage.com.tr
Furylevel Z1 3395 Wireless Gaming Mouse
Üst seviye oyun deneyiminizi kesintisiz, gecikmesiz olarak yaşayın bunu yanında 54 gram hafifliği sayesinde elinizde yokmuş gibi hissedin, 450 mAh lityum batarya ile haftalarca şarjı gidebilecek şekilde tasarlandı.
furylevel.com