lonelyboy
80+
son kararımı vericem sizce alınır mı bazı yorumlarda takılıyor gibi şeyler gördüm mcusu falan iyiymiş sanırım dareu a950 pro klonuymuş galiba.
Hocam 2 bin liraya Rampage almak, isterse Razer kopyası olsun mantıksız. O bütçeye tonla mouse var. Temu'da 600e Ajazz sattılar kablosuz inan ondan farkı yoktur.Ben düşünmedim bu mouse'ı abdullah hacıgülün kendisi öneriyor zaten forumda da iyidir diyorlar o yüzden soruyorum.
Şu vgn dragonfly da iyi gibi geldi sanki, Bu wraithin garantisi falan nasıldır bide kara cuma indirimi geliyor mu siteyeDarmoshark M3S Pro Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.comVGN Dragonfly Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.comASUS ROG GLADIUS III AimPoint Kablosuz Beyaz V2 Gaming Mouse (90MP02Y0-BMUA10)
ROG Gladius III Wireless AimPoint White Edition 79 gramlık hafif bir yapıya sahip kablosuz RGB oyuncu mouse’udur, 36,000 dpi ROG AimPoint optik sensörwww.gaming.gen.tr
şuan inidirimli fiyat SWAR50 koduyla alabilirsinŞu vgn dragonfly da iyi gibi geldi sanki, Bu wraithin garantisi falan nasıldır bide kara cuma indirimi geliyor mu siteye