- Reaksiyon skoru
- 8,480
Lütfen sınır olmasın az önce 188mb lık bir sey için 20$ isteyen gördüm lütfen sınırlama olmasın olsun ama maks. 500 mb olsun bide saçma sapan site olmasın
Örneğin pdf dosyası var elinde ama be nonu rar olarak kullanmak istiyorum oraya atıyorsun o rar yapıyor onuNe demek rar dönüştürücü.
Winrar kısmen ücretsiz bir yazılım dostum zaten?Örneğin pdf dosyası var elinde ama be nonu rar olarak kullanmak istiyorum oraya atıyorsun o rar yapıyor onu
WinRAR?Örneğin pdf dosyası var elinde ama be nonu rar olarak kullanmak istiyorum oraya atıyorsun o rar yapıyor onu
WinRAR , 7-Zip.Örneğin pdf dosyası var elinde ama be nonu rar olarak kullanmak istiyorum oraya atıyorsun o rar yapıyor onu
Siz beni yanlıs anladınız ets 2 için mod yüklüyom onun için winrar gerekiyor ve modu indirince pdf olarak iniyor ben bunu atıyom winrar dönüstürücüyo çeviriyo ama 300 mb lık ve üstü mod larda sorun yasıyom para istiyo ben maks. 600 mb a kadar dosyayı winrar yapan bir donüstürücü istiyomWinrar kısmen ücretsiz bir yazılım dostum zaten?
.pdf mod mu varmış gerçekten?Siz beni yanlıs anladınız ets 2 için mod yüklüyom onun için winrar gerekiyor ve modu indirince pdf olarak iniyor ben bunu atıyom winrar dönüstürücüyo çeviriyo ama 300 mb lık ve üstü mod larda sorun yasıyom para istiyo ben maks. 600 mb a kadar dosyayı winrar yapan bir donüstürücü istiyom