Neler Yeni

raspberry pi 4 seçimi

durgunke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Saldıray Durgun
herkese hayırlı akşamlar aliexpressten set şeklinde raspberry pi 4 almayı düşünüyorum fakat 2,4 ve 8 ramli modeller arasında kaldım hangisini tercih etmeliyim sizce 4 ve 8 gb ram fazla mı gereksiz mi (bu arada hepsinin arasında yaklaşık 200 lira fark var) yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim

Yavuz KAYIŞ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Yavuz KAYIŞ
herkese hayırlı akşamlar aliexpressten set şeklinde raspberry pi 4 almayı düşünüyorum fakat 2,4 ve 8 ramli modeller arasında kaldım hangisini tercih etmeliyim sizce 4 ve 8 gb ram fazla mı gereksiz mi (bu arada hepsinin arasında yaklaşık 200 lira fark var) yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim
2 Yetersiz
4 Yeterli
8 Gereksiz
Paran varsa 8 al ama 4 de yetiyor ama 2 alma

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları

durgunke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Saldıray Durgun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2 alma
Parana göre ya 4 ya 8 al.
Mesaj otomatik birleştirildi:

200tl var diyorsun ama vergiyi de kat.
üzerine 5 dolar yazmasını söyleyeceğim problem olacağını sanmıyorum set olduğu için biraz geniş bir kutuya koyacaklar kutunun içini açtıklarında vergide değişiklik olur mu yoksa 5 dolar üzerinden mi vergilendirme yapılır bu kafama takıldı şimdi

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
üzerine 5 dolar yazmasını söyleyeceğim problem olacağını sanmıyorum set olduğu için biraz geniş bir kutuya koyacaklar kutunun içini açtıklarında vergide değişiklik olur mu yoksa 5 dolar üzerinden mi vergilendirme yapılır bu kafama takıldı şimdi
Aldığın fiyat üzerinden olur üstüne bir de CİMER'e vs. bilgi kağıdı göndermen gerekir başın ağrır. Artık çoğu kutuyu açıyorlar. Biraz yüksek yazdır. Ceza'sı da olabilir. Ayrıca her kargoya vergi var artık.

durgunke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Saldıray Durgun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2 Yetersiz
4 Yeterli
8 Gereksiz
Paran varsa 8 al ama 4 de yetiyor ama 2 alma
teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aldığın fiyat üzerinden olur üstüne bir de CİMER'e vs. bilgi kağıdı göndermen gerekir başın ağrır. Artık çoğu kutuyu açıyorlar. Biraz yüksek yazdır. Ceza'sı da olabilir. Ayrıca her kargoya vergi var artık.
teşekkür ederim

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,039,870
Üyeler
164,926