Razer barracuda indirim

qomick

80+
Reaksiyon skoru
4
Arkadaşlar yaklaşık 1 aydan fazla süredir kullanıyorum. pazaramadan almıştım teknosa firmasından pazarama üzerinden sitede barracuda x diye yazmışlar ama ürün modeli ve görselleri barracuda ya ait bende buna istinadan söylemiştim ve barracuda modeli geldi. barracuda x diye kesilmedi fatura bana düz barracuda yazıyor detay ek de mevcut. Bu fiyata 3769 fiyatı var, barracuda x zaten 3000 civarında ve tonla kroniği var bu orta segment ve şimdiye kadar bluetooth wireles geçişleri olsun, diğer x modeline kıyasla sanal 7.1 yerine gömülü thx audio ile rekabetci oyunlarda ciddi fark oluyor. Linkten ürüne ulaşabilirsiniz: https://www.pazarama.com/razer-rz04-03790100-r3m1-barracuda-x-p-8886419378860
WhatsApp Görsel 2025-11-09 saat 15.20.15_d5dec2ec.webp
WhatsApp Görsel 2025-11-09 saat 15.19.32_3391f947.webp

bende razer kraken v3 var knk araştırmadan almıştım sence nasıl
bie 7.1 sound otomatik açılıyormu bu kulaklıkta yokmuş

Dip ses olmasa güzel kulaklıktı mecbur iade ettim

Barrucuda X modelinin kroniği nedir ? Planlı eskitme kafa bandı plastik içine pedli olduğu için zamanla plastik ayarlama kısımları kırılıyor bunda ise üst kısım tamamen ped harici ses scroll butonu 2021 tarihli modellerde sıkıntı yaşıyormuş diye araştırmıştım.

barracudayı göndermeleri için ne söylemeliyiz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kanka dongle ile beraber mi gelmekte

barracudayı göndermeleri için ne söylemeliyiz
adamlar teknik bilgi bilmiyorlar sormuştumda siteden model numarası doğru sadece ismini yanlış yazmışlar fiyatıda barracuda x in fiyatından baz almışlar. bişey demene gerek yok sipariş ver farklı gelirse iade edersin zaten bende iade edeceğim ihtimalini değerlendirerek aldım.

dongle geliyor mu

@B1L0 bunu da aldım bakalım ne gelecek :D
iptal ettim :D

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: B1L0
Razer Barracuda görseli indirmişsiniz ancak indirime giren ürün Razer Barracuda X modeli. Kaldı ki bu ürünün konusu dün açıldı. İndirim dünden beri var. 3700 değil, 3000₺ ile Amazon'da satılıyor şuan.

Geri