Razer barracuda pro ses sorunu

Slyexty

80+
Reaksiyon skoru
14
Merhaba bugün barracuda pro modelini satın aldım. Arkdaşlarımın yönlendirmesi ile ürünün 7.1 özelliğini aktif etmeyi denedik ancak maile bir türlü aktivasyon kodu gelmedi (kutudanda çıkmadı) ayrıca synapse üzerinden yaptığım değişiklikler etkilemiyor. valoranta vs girdiğimde sesleri anlayamadım streo da çalışmıyor sanırım yardımcı olur musunuz

lütfen yardımcı olun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

anlayan veya bilen kimse yok mu

lütfen biri yardımcı olsun

Benzer bir konu

YouTube'dan videolarını izleyin, nasıl aktif edileceği vardır.

lütfen yardımcı olun

anlayan veya bilen kimse yok mu

lütfen biri yardımcı olsun
7.1'e gerek yok bence stereo gayet yeterli.
Şarjı ilk etapta %100 doldurman lazım ondan sonra syanpse de yaptığın ayarlar çalışıyor. Ha şarjını doldurduysan revo uninstaller ile synapse sil ve tekrar synape 4 indir

kulaklık yazılımını güncelle bu linkten

7.1'e gerek yok bence stereo gayet yeterli.
Şarjı ilk etapta %100 doldurman lazım ondan sonra syanpse de yaptığın ayarlar çalışıyor. Ha şarjını doldurduysan revo uninstaller ile synapse sil ve tekrar synape 4 indir

kulaklık yazılımını güncelle bu linkten
hocam stereoda çalışmıyor misal valoranta girdim adamların sesini ayrıştıramıyorum bile. Synapse 4ü kurdum bu sabah ancak onun üzerindende değişiklik yapamadım. Ayrıca PC Hocası Youtube kanalındaki Barracuda Pro videosundaki gibi THX'i kontrol edebileceğim bir bölümde bulunmuyor synapse'de

hocam stereoda çalışmıyor misal valoranta girdim adamların sesini ayrıştıramıyorum bile. Synapse 4ü kurdum bu sabah ancak onun üzerindende değişiklik yapamadım. Ayrıca PC Hocası Youtube kanalındaki Barracuda Pro videosundaki gibi THX'i kontrol edebileceğim bir bölümde bulunmuyor synapse'de
şarjı ne durumda? şarja takıp değiştirmeyi dene. Bende blackshark v2 pro var. İlk geldiği zaman %60 mı neydi şarjı ama eq ayarları vs hiç bir şey değişmesi mail attım razer'a şarja takın düzelir dediler düzeldi şuan %10 bile kalsa eq filan çalışıyor.

dediklerimi deneyin bir olmazsa ilk önce synapse 3 indirin orda deneyin

1749896071649.webp

ayrıca kulaklık bazen böyle gözüküyor veya kulaklığı hiç bulmuyor.

şarjı ne durumda? şarja takıp değiştirmeyi dene. Bende blackshark v2 pro var. İlk geldiği zaman %60 mı neydi şarjı ama eq ayarları vs hiç bir şey değişmesi mail attım razer'a şarja takın düzelir dediler düzeldi şuan %10 bile kalsa eq filan çalışıyor.

benimde 60larda geldi şarjı dediğiniz gibi şarja takıp deneyeyim o zaman

synapse 4ü silip tekrar 3ü yükledim az önce ama yine değişiklik olmuyor. dediğiniz gibi şarja takıp tekrar yazarım.

Alıntıyı görüntüle
ayrıca kulaklık bazen böyle gözüküyor veya kulaklığı hiç bulmuyor.

benimde 60larda geldi şarjı dediğiniz gibi şarja takıp deneyeyim o zaman
şarjdan dolayı olabilir. Dongle'ı kasanın arka tarafına takın birde. Şarjda iken eq değiştirin. Değişmesi lazım

şarjdan dolayı olabilir. Dongle'ı kasanın arka tarafına takın birde. Şarjda iken eq değiştirin. Değişmesi lazım
usb ile çalıştıran aparatı kullanarak önde takmıştı kasanın arka tarafından nereye takmalıyım

dongle'ı dönüştürücü kullanmadan nereye takabilirim

usb ile çalıştıran aparatı kullanarak önde takmıştı kasanın arka tarafından nereye takmalıyım
Onun dongle type-c miydi? bazı anakartlarda type-c girişi oluyor varsa oraya yoksa dönüştürücü ile usb 3 olan boş bir yere takın renkli oluyor zatn

Onun dongle type-c miydi? bazı anakartlarda type-c girişi oluyor varsa oraya yoksa dönüştürücü ile usb 3 olan boş bir yere takın renkli oluyor zatn
evet type-c kasamda type c girişi yok o yüzden arkaya usb 3 e takayım dediğiniz gibi

hocam şarja taktım usb 3e de dongle'ı taktım mesela uygulama üzerinden mikrofon sesini kısıyorum ancak değişmiyor tamamen kapatıyoruım yinede değişmiyor. Ayrıca THX kısmı hala aktif olmadı

synapse 3 mü synapse 4 mü tavsiye edersiniz

evet type-c kasamda type c girişi yok o yüzden arkaya usb 3 e takayım dediğiniz gibi

hocam şarja taktım usb 3e de dongle'ı taktım mesela uygulama üzerinden mikrofon sesini kısıyorum ancak değişmiyor tamamen kapatıyoruım yinede değişmiyor. Ayrıca THX kısmı hala aktif olmadı

synapse 3 mü synapse 4 mü tavsiye edersiniz
synapse 4 daha iyi de eq çalışıyor mu şuan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,829
Üyeler
183,906
Son üye
GamerRac00n