Önerdim ya cloud 3 daha iyi olur diye düşünüyorum.4k bütçeye ne önerirsiniz wireless oyun için
2.500'e satıyorum servisten yeni geldi sıfır ile değişti 11 ayı aşkın garantisi var, hyperx cloud core 2 aldım indirimde ondan satıyom
öneririm, değiştirme sebebim elimde 2 tane barracuda x olması hahahah bir tane siyah bir tane de beyaz var, siyahın mikrofonu bozuk diye beyazı kullanıyordum normalde, beyaz serviste değişince elimde 3 kulaklık oldu şimdi durup dururken
ben iade alırlar sanmıştım
Arkadaş doğru söylemiş.Ben indirimde aldım 2k ya fakat hs80 varken performansını beğenmedim.Bu arada hs80nin performansı %80 diğer kulaklıklardan kat ve kat iyi.Birçok kulaklık denemiş birisi olarak söylüyorum onun için tatmin etmedi.Oyun için alacaksanız cloud 3 e yönelebilirsiniz
ikinci el sayfalarında sıfırını 2500e bulmak mümkün 4k vermeyin
4k ya ondan iyi wireless yokmudurÖnerdim ya cloud 3 daha iyi olur diye düşünüyorum.
hocam hem kablolu hemde mikrofonu çok uzun oyüzden pek ısınamıyorum onaKesinlikle alınmaz hocam hs80 bakın
beyler adama önerdiğiniz kulaklık 5k + 20 saat pil ömrü var ben sizi anlayamıyorum bazen
Mesaj otomatik birleştirildi:
kanka alıntılamışsın mesaj yok
yanlışlıkla yaptım pardon barracuda önermezmisiniz yani 3k yabeyler adama önerdiğiniz kulaklık 5k + 20 saat pil ömrü var ben sizi anlayamıyorum bazen
kanka alıntılamışsın mesaj yok
Oyun için alacaksanız daha iyisi yok bu bütçede4k ya ondan iyi wireless yokmudur
hocam hem kablolu hemde mikrofonu çok uzun oyüzden pek ısınamıyorum ona