❌İndirim Bitti! Razer Basilisk V2 Hypershift 299TL

Yok 2 gündür hep ayni seyleri yazıyor görüyorum. Degisim talep etmis. Madem begenmiyor iade etsin basilisk alsin ayni sensör var zaten 2 sinde de
evet aynı şeyleri yazdığının ben de farkındayım bu devirde para kolay kazanılmıyor. Arkadaş da para verdiği için böyle bişey yaşaması can sıkıcı

Deathadder v2'yi ben de aldım indirimden, herhangi bir sorunu çıkmadı. Ama AŞIRI büyük ya, bi türlü elime sığmıyor. Satıp başka bir mouse'a geçicem galiba, minilerden biri olabilir. Benim el yetmiyor v2'ye :D

Deathadder v2'yi ben de aldım indirimden, herhangi bir sorunu çıkmadı. Ama AŞIRI büyük ya, bi türlü elime sığmıyor. Satıp başka bir mouse'a geçicem galiba, minilerden biri olabilir. Benim el yetmiyor v2'ye :D
Razer viper mini alabilirsiniz. Deathadder v2 den önce onu kullanıyordum. O da gayet iyi fakat elime biraz küçük geliyodu claw tutmaya alıştigimdan çok sorun etmiyordum. Tavsiye ederim

V2 daha iyi bu arada
Değil. Kronik sorunlu bir model. Reddit'te ve türk forumlarında sorun yaşayan birçok kişiyi görebilirsin. Ben de sorun yaşadım, değiştirdiler yine benzer sorun.. (ses ile alakalı genelde.)

scroll tuşu, dpi tuşu gibi gibi..

Sen bilirsin prenses

Razer geldi şimdi bence güzel ele tam oturuyor

Geri