Yeniden gelebilir 300 TL'yebitmiş mi
ikisinde de aynı versiyon sensör var neredeyse aynılar sanırım basilisk v2 da v2 den daha ağır ve basilisk v2 nin tuş sayısı daha fazlaİletişime geçtim umarım deathadder v2 veya basilisk v2 gelir çok istiyorum yarın gaming gecesi için para ayırdım ondan dolayı bugün alamadım biraz üzüldüm
Deathadder v2 ile basilisk v2 arasında ne fark var acaba hangisi daha kalitedir
Parça kalitesi önemli yaikisinde de aynı versiyon sensör var neredeyse aynılar sanırım basilisk v2 da v2 den daha ağır ve basilisk v2 nin tuş sayısı daha fazla
Akşam 22:00 a kadar kalırsa alıcamTekrar Stokta
hocam nasil alacagiz ya sepete ekle falan yok kiTekrardan Stokta
Kalmaz stok az 1 saate bitmez ise iyidir acele edinAkşam 22:00 a kadar kalırsa alıcam![]()
her mouse da boyle hatalar vardir usta garanti de bunun icin var zatenalmayı düşünüyordum ama bayağı bir sorun videosu var youtube'da kararsız kaldım.
Ben şu ana kadar 20'den fazla mouse kullandım ama hiçbirinde bu tarz sorunlar yoktu. En ucuzlarında bile. Hepsine demek doğru olmaz.her mouse da boyle hatalar vardir usta garanti de bunun icin var zaten
Aynı mouse'u kullanıyorum, hiç bi' sorun yaşamadım. Kullandığınız mouse modellerinden bi' tanesini youtube da aratınca "X kullanıcısının yaşadığı sorunu" görmeniz olağan.Ben şu ana kadar 20'den fazla mouse kullandım ama hiçbirinde bu tarz sorunlar yoktu. En ucuzlarında bile. Hepsine demek doğru olmaz.