HarbiyeliTRe
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 517
- Bütçe
- 1100
Csgo için bakıyorum ucuz geldi fiyatı normalde 1000tl ayırırım ama bayağı bütçeme uygun geldi sizce tercih etmelimiyim önerilerinizi bekliyorum.
200-300 civarı bir fiyata almıştım, fiyatına göre iyi memnunum.Csgo için bakıyorum ucuz geldi fiyatı normalde 1000tl ayırırım ama bayağı bütçeme uygun geldi sizce tercih etmelimiyim önerilerinizi bekliyorum.
Alınır. Yanına Razer mouse pad al.Csgo için bakıyorum ucuz geldi fiyatı normalde 1000tl ayırırım ama bayağı bütçeme uygun geldi sizce tercih etmelimiyim önerilerinizi bekliyorum.
Hangi sensör? Basilisk V2 ile karıştırdın herhalde.300 liraya son dönemde satılmıştı deathadder v2 ile aynı sensör farklı gövdeye sahip
Çok pardon aynen dediğiniz gibi. Kablolu model ile karıştırdım.Hangi sensör? Basilisk V2 ile karıştırdın herhalde.
![]()
Razer Focus Optical Sensor | Advanced Mouse Tracking | Razer United States
The latest mouse sensor that has the highest specs in the market with a 99.6% resolution accuracy. Redefine the gaming accuracy today!www.razer.com
Yok hayır biliyorum v2 artık kablodan sıkıldım haberi takılıyor rahat değilim.Hangi sensör? Basilisk V2 ile karıştırdın herhalde.
![]()
Razer Focus Optical Sensor | Advanced Mouse Tracking | Razer United States
The latest mouse sensor that has the highest specs in the market with a 99.6% resolution accuracy. Redefine the gaming accuracy today!www.razer.com
V2 kullanmış biri olarak güzeldi o dönem kablosuzunu almadim diye pişmanım.300 liraya son dönemde satılmıştı deathadder v2 ile aynı sensör farklı gövdeye sahip
Sizce fps için alınır mı.Razer basilisk x mi istiyorsunuz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kullandım ve kablolu ile performans farkı göremedim. Fiyatı 300 TL civarına düşüyor. Takip etmek lazım.
Başlık 'Razer Basilisk X HyperSpeed Kablosuz Oyuncu Mouse' https://forum.donanimarsivi.com/konu/razer-basilisk-x-hyperspeed-kablosuz-oyuncu-mouse.396893/
Evet reis artık kablodan bıkkınlık geldi.Kablosuzmu olacak illa