Razer basilisk x hyperspeed alınır mı?

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Reaksiyon skoru
517
Bütçe
1100
Csgo için bakıyorum ucuz geldi fiyatı normalde 1000tl ayırırım ama bayağı bütçeme uygun geldi sizce tercih etmelimiyim önerilerinizi bekliyorum.

Csgo için bakıyorum ucuz geldi fiyatı normalde 1000tl ayırırım ama bayağı bütçeme uygun geldi sizce tercih etmelimiyim önerilerinizi bekliyorum.
200-300 civarı bir fiyata almıştım, fiyatına göre iyi memnunum.
Ama tabii 1000 TL bütçeye daha iyileri bulunabilir.

Yanlış Bilgilendirme
300 liraya son dönemde satılmıştı deathadder v2 ile aynı sensör farklı gövdeye sahip (mod a selam olsun ürün de karıştırmayalım)

Son düzenleme:
Alınır. Yanına Razer mouse pad al.

Hangi sensör? Basilisk V2 ile karıştırdın herhalde.

Yok hayır biliyorum v2 artık kablodan sıkıldım haberi takılıyor rahat değilim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

300 liraya son dönemde satılmıştı deathadder v2 ile aynı sensör farklı gövdeye sahip
V2 kullanmış biri olarak güzeldi o dönem kablosuzunu almadim diye pişmanım.

Sizce alınmaz mı birde f/p olarak.

Arkadaşlar cevap alabilirmiyim.

Son düzenleme:
Kablosuzmu olacak illa

Sadece pil sorunu var diyorlar ama bence normal. Ağır diyenler var garip bir şekilde hafif diyenlerde var. Orta ağırlıkta sensörü başarılı bağlantı sorunu hiç yaşamadım ama yaşayanlar var. 300-400 TL civarında daha iyisi yok.

Hmm bütçeniz 1000 TL imiş.

Yok hocam 900 TL'ye Deathadder V2 var ama bence değmez. Ama daha önce dediğim gibi kaliteli pad alın. Bilmiyorum şuan pad olarak ne kullanıyorsunuz.

Güncel olarak kullanıyorum. Fps oyunları da oynuyorum ama kabloludan pek bir farkı yok. Tavsiye ederim ama alırsan yanına 2li şarjlı pil al. Pili biraz hızlı bitiyor.

Geri