- En İyi Cevap
- 17
- Reaksiyon skoru
- 72,355
Sitesinde Xbox ve PS5 sürümleri için bu yazıyor ama kefil olamam
Kullanan birinin beyanına göre PC de sorunsuz çalıştığını iletti ben kullanmadığım için net bilgi veremedim sadece ayarını telefondan yapması gerekmiş
Bana da tam olarak bu bilgi geldi + olarak mobil uygulama ya da mobile bağlayarak ekolayzer ayarını yapabildiğini söylediPC de çalışıyor. Anlık PC de kullanıyorum. Ekolayzer ayarı yapamıyorsunuz ama müzik film ve oyun olmak üzere 3 temel ekolayzer ayarıyla geliyor ve üzerindeki tuştan değiştirebiliyorsunuz. Ben çok müzik kulağına sahip biri değilim o yüzden müzik modu gayet yeterli geldi bana. Oyunlarda game moda alınca herhangi bir sıkıntı olmadan rahatlıkla sesin nereden geldiğini vb. anlayabiliyorsunuz. Bazen windowsun ses ayarıyla çalışmayı bırakıyor sadece üzerindeki tekerlekten ses seviyesini değişebiliyorsunuz yan etki olara, ama onun çözümüde dongleyi çıkarıp geri takmak. Ben memnunum bence bu fiyatlara gayet alınabilir.
Ne yazık ki iade ettim. "Razer Synapse" ile uyumluluğu yokmuş. Yani "Pro" özelliklerini kullanamıyorsunuz ince ayar THX açma falan.PC de çalışıyor. Anlık PC de kullanıyorum. Ekolayzer ayarı yapamıyorsunuz ama müzik film ve oyun olmak üzere 3 temel ekolayzer ayarıyla geliyor ve üzerindeki tuştan değiştirebiliyorsunuz. Ben çok müzik kulağına sahip biri değilim o yüzden müzik modu gayet yeterli geldi bana. Oyunlarda game moda alınca herhangi bir sıkıntı olmadan rahatlıkla sesin nereden geldiğini vb. anlayabiliyorsunuz. Bazen windowsun ses ayarıyla çalışmayı bırakıyor sadece üzerindeki tekerlekten ses seviyesini değişebiliyorsunuz yan etki olara, ama onun çözümüde dongleyi çıkarıp geri takmak. Ben memnunum bence bu fiyatlara gayet alınabilir.
açıkçası ben sıfırlanacağını düşünerek hiç denemedim, gerekte duymadım benim için temel modu yeterli. Genelde cs2 oynuyorum ve rahatlıkla ses kasabiliyorumBana da tam olarak bu bilgi geldi + olarak mobil uygulama ya da mobile bağlayarak ekolayzer ayarını yapabildiğini söyledi
evet uygulama görmüyor ince ayar yapmak isterseniz yapamazsınız. Ama zaten bu ürün pro fiyatına satılmıyor bunu göz önüne almanız gerekiyorNe yazık ki iade ettim. "Razer Synapse" ile uyumluluğu yokmuş. Yani "Pro" özelliklerini kullanamıyorsunuz ince ayar THX açma falan.
bu bilgi doğru mu
çok kararsız kaldımaçıkçası ben sıfırlanacağını düşünerek hiç denemedim, gerekte duymadım benim için temel modu yeterli. Genelde cs2 oynuyorum ve rahatlıkla ses kasabiliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
evet uygulama görmüyor ince ayar yapmak isterseniz yapamazsınız. Ama zaten bu ürün pro fiyatına satılmıyor bunu göz önüne almanız gerekiyor
PC tarafında uygulaması görmüyor sadece, telefon üzerinden EKO ayarı yapabiliyorsun. Ses farkı yok.normaline gore cok ucuz bence daha farkli farklarda olabilir dikkat ederek aliniz. (Nova7 ve Nova ps icin olani kullanmistim ikisi arasinda ses de bile fark vardi.)
aynı sorunu yaşıyorum şu kampanya döneminlerinde batırıyorlar 1 yıl sorunsuzdu yine bozuldu hane halkı cart curt diyor iptal ediyor hizmetlere bağlanıyorsun 24 saat sonra açılacak diyor açılmıyor altı üstü 1 klavye almayı denedim toplu alımda yapmadımYav alıyorum ticari amaçlı satın alım diyerek iptal ediyor kafayı yersin