Razer Blackshark V2 X alınır mı

sshchi

80+
Reaksiyon skoru
1
Selam herkese v2 x almayı planlıyorum ve ses kartı yok galiba bu kulaklığın anakartınkini kullanıyor. b560m-p anakartla sizce uyumlu olurlarmı ses kalitesi mikrofon kalitesi 7.1 falan?

Bu arada anakarttaki ses çipi alc897.

Selam herkese v2 x almayı planlıyorum ve ses kartı yok galiba bu kulaklığın anakartınkini kullanıyor. b560m-p anakartla sizce uyumlu olurlarmı ses kalitesi mikrofon kalitesi 7.1 falan?

alınmaz

Alınmaz. Bende var ve çok kötü. Razer düşük bütçede iğrenç ürünler yapıyor. Ayrıca fiyatı şu an balon.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunu öneririm kendi ses kartı var ve mikrofonu aşırı iyi.

Alınmaz. Bende var ve çok kötü. Razer düşük bütçede iğrenç ürünler yapıyor. Ayrıca fiyatı şu an balon.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunu öneririm kendi ses kartı var ve mikrofonu aşırı iyi.
oyun için iyi mi ki valo cs vs

oyun için iyi mi ki valo cs vs
Hem müzik hem oyun için de iyidir yüksek ihtimalle. Fazla incelemesi yok ancak Nova 1, Cloud Core, Blackshark V2 X yerine de tercih edilebilir, ufak zamlanmış bu arada.

Geri