Neler Yeni

Razer Blackshark V2 X Fiyatına göre en iyisi mi?

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,237
İsim
Taha Efe
Bence en iyisi. Kendim de kullanıyorum, yaz günü kampanya ile mağazadan direk 500TL'ye almıştım. Yanında özel bir yazılım veriyor ve taşıma çantası da veriyor. Ayrıca çok kaliteli bir kulaklık.
Hocam yabancı bir youtuberdan duydum mikrofon seklini kaybediyormuş düşüyormuş sabit durmuyormuş o durum doğru mu?

FatihKvk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Fatih Kavlak
Kizaru kullandınız mı? Fujin' in rahatlık ve ped deneyimi muhtemelen Kizaru ile aynı olacaktır. Lakin JIN gibi modelleri kullandıysanız o modellerin Kizaru veya Fujin ile yakından uzaktan alakası yok.
İlk defa pc kulaklığı alacağım

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
Kizaru kullandınız mı? Fujin' in rahatlık ve ped deneyimi muhtemelen Kizaru ile aynı olacaktır. Lakin JIN gibi modelleri kullandıysanız o modellerin Kizaru veya Fujin ile yakından uzaktan alakası yok.
Tinker V2 kullandım, diğer söylediğiniz modelleri bilmiyordum bile ancak bana göre gamepower biraz kalitesiz ürünler çıkartıyor gibi gamepower bu yüzden tercih etmiyorum, tinker'i de baya önceden almıştım. Daha sonrasında drop plus kullandım, harika bir kulaklıktı. Şimdi de blackshark v2 x deneyeceğim.

FatihKvk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Fatih Kavlak
Blackshark v2 x de ses düşüklüğü var diyorlar bilemiyorum çok arada kalan birisiyim

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,281
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Tinker V2 kullandım, diğer söylediğiniz modelleri bilmiyordum bile ancak bana göre gamepower biraz kalitesiz ürünler çıkartıyor gibi gamepower bu yüzden tercih etmiyorum, tinker'i de baya önceden almıştım. Daha sonrasında drop plus kullandım, harika bir kulaklıktı. Şimdi de blackshark v2 x deneyeceğim.
Tinker v2 ile fujin' in yapısı bile aynı değil. Bambaşka kulaklıklar. Kizaru kullanmış olsan derdim fujin benzer yapı ama bizde kizaru var. Kizarunun malzemesini HİÇ beğenmiyorum evet çok dandik geliyor ama 1 yıldır henüz sıkıntı yaşatmadı ve ses kalitesi + rahatlığı MUHTEMEŞEM. Fujin kizaru ile aynı mantıkta. Tahminimce fujin' i kafaya takınca YOKMUŞ hissi verir.

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
Tinker v2 ile fujin' in yapısı bile aynı değil. Bambaşka kulaklıklar.
Biliyorum ancak söylediğim gibi bence gamepower kalitesiz bir marka. Arkadaşı da yanlış yönlendirmek istemem, sadece tercih ettiğim ürünü söyledim. :giggle:

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,281
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Biliyorum ancak söylediğim gibi bence gamepower kalitesiz bir marka. Arkadaşı da yanlış yönlendirmek istemem, sadece tercih ettiğim ürünü söyledim. :giggle:
Gamepower değil de tinker v2 de. Corsair de o zaman o mantıkla kalitesiz bir marka. HS35' i bir araştır derim. Marka değil her zaman model baz alın eleştirilerde.

• Beğen
Reaksiyonlar: ugo.
Hocam yabancı bir Youtuber'dan duydum mikrofon seklini kaybediyormuş düşüyormuş sabit durmuyormuş o durum doğru mu?
Öyle bir durum ile karşılaşmadım, mikrofonu şeklini falan kaybetmiyor ve şunu da ekleyeyim; Mikrofonu mükemmel, sanırım Abdullah abi de zamanında incelemişti diye hatırlıyorum.

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
valla bundan alacaktım 800 civarıydı 600e kraken aldım krakenden pişman değilim
bir arkadaşımda var bu kulaklık mikrofonu ağzına çok yakın olursa aşırı patlama yapıyor p lerde özellikle ama ses kalitesinden vs memnun
bunlarda ses kartı yok ama razerin thx denilen çok güzel bir yazılımı var ses kartını aratmıyor fakat paralı :(
15 gün denemesini kullandım cidden farkediyor

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,237
İsim
Taha Efe
Öyle bir durum ile karşılaşmadım, mikrofonu şeklini falan kaybetmiyor ve şunu da ekleyeyim; Mikrofonu mükemmel, sanırım Abdullah abi de zamanında incelemişti diye hatırlıyorum.
Evet inceledi, İcime sindi gibi ama aynı videoda da 3.5m jakın eklentisi var o çok gevsek olduğuda söylüyor. Videoyu atayım siz doğru veya yanlıs dersiniz Zahmet olmazsa.

FatihKvk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Fatih Kavlak
Kafam iyice karıştı :D

Evet inceledi, İcime sindi gibi ama aynı videoda da 3.5m jakın eklentisi var o çok gevsek olduğuda söylüyor. Videoyu atayım siz doğru veya yanlıs dersiniz Zahmet olmazsa.

İngilizcem pek yok, anlamıyorum dediklerini adamın fakat gevşek değil. İçinin rahat olması için sana video falan da atabilirim, yeter ki için rahat etsin.

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Rampage kulaklıklar genelde önerilmiyor
fury x hem malzeme hem ses kalitesi olarak cloud 2'ye bile rakip bir kulaklık. istesende kıramayacağın kadar sağlam bir kasası var sürücüleride fiyatına göre oldukça iyi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,345
Üyeler
160,684
Son üye
khosohk
Top Bottom