Neler Yeni

Razer Blackshark V2 X mi, HyperX Cloud 3 mü?

ECEL121

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Mahmut DAŞTAN
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
Discord
ECEL#3169
3000 tl bütçem ile arkadaşlarla online oyun oynarken kullanacağım, mikrofonu iyi olan, ses kalitesi sırıtmayacak bir kulaklık arayışındayım. Bu iki model öne çıkıyor sanırım fakat hangisi iyi emin olamadım. Testleri izledim mikrofonları benzer duruyor. Cloud 3’ün soyulma ve ses kısıklığı sorunu var diyorlar. Hangisini tercih etmeliyim yardım eder misiniz?

NuriCans

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Nuri
3000 tl bütçem ile arkadaşlarla online oyun oynarken kullanacağım, mikrofonu iyi olan, ses kalitesi sırıtmayacak bir kulaklık arayışındayım. Bu iki model öne çıkıyor sanırım fakat hangisi iyi emin olamadım. Testleri izledim mikrofonları benzer duruyor. Cloud 3’ün soyulma ve ses kısıklığı sorunu var diyorlar. Hangisini tercih etmeliyim yardım eder misiniz?
Razer için bişey diyemem bilmiyorum geçende 1800tl ye düşmüştü.Gecen hafta 2700e cloud 3 aldım.Mikrofonu gayet güzel malzeme kalitesi olarak baya bi tatmin etti yumuşak ve esnek.Sesi benim için yeterli ama kişiye göre değişir.Jak ile bağlarsan evet,kısık oluyor o yüzden içinden çıkan dönüştürücü gibi şeye takıp USB ile bağlayınca ses yüksek geliyor

MoonWalk

80+ Silver
Cloud 3, 2.5k civarında da alınabilirse daha üst segment ve daha iyi bir üründür. Cloud 2'den sonra gelen, Cloud 2'nin Blackshark V2 ile denk olduğu zamana göre daha da güncel bir modeldir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,084,569
Üyeler
172,385
Son üye
falcata61
Top Bottom