atakan.rozy
80+
- Reaksiyon skoru
- 102
- Konu Sahibi Konu Sahibi
GebzeSen İstanbul dasın galiba?
GebzeSen İstanbul dasın galiba?
Hadi canım, ben de tam yanındayım desem inanırmısın ?Gebze
Aslında ben darıcadayım bilmessin diye Gebze dedimHadi canım, ben de tam yanındayım desem inanırmısın ?Çok rezalet bir ilçe
Ben maalesef Dilovası'ndayım rezalet bir yer. İş imkanı fazla diye burdayım. 20 senedir. En büyük sanayi yeri burasıAslında ben darıcadayım bilmessin diye Gebze dedim
Bende aynı 20 senedir insanıda şehrin kendiside pislik başka bişey değil çekip gitmek lazım artık buralardan Eskişehir düzce taraflarına çok temiz havası varBen maalesef Dilovası'ndayım rezalet bir yer. İş imkanı fazla diye burdayım. 20 senedir. En büyük sanayi yeri burası
Sen varya aynı bensin. Kesinlikle benim aklımda da Düzce, Karabük, tarzı temiz ve huzurlu yerler var.Bende aynı 20 senedir insanıda şehrin kendiside pislik başka bişey değil çekip gitmek lazım artık buralardan Eskişehir düzce taraflarına çok temiz havası var
15Sen varya aynı bensin. Kesinlikle benim aklımda da Düzce, Karabük, tarzı temiz ve huzurlu yerler var.
Yaş kaç bu aradA ?
20 gardaşım benim. Memnun oldum
Bu kulaklıktan almayan yok galiba
Eyw bende memnun oldum20 gardaşım benim. Memnun oldum
Acaba Satıcak olabilir mi hani?ülkecek ıq seviyemiz çok iyi.garantisi başlasin veya baslamasin ne fark eder.kullanmicaksan niye aldi yedek aldiysan ceyiz gibi ürün oluyor ceyizdeki ürünün ne garantisi.fatura tarihinden itibaren başladi
Kardeşim burda bi akıllı sensin helal olsun diğerlerine açıklama yapma gereği bile duymadımAcaba Satıcak olabilir mi hani?
Anlamadım laf mı soktun yoksa ciddi misin ?Kardeşim burda bi akıllı sensin helal olsun diğerlerine açıklama yapma gereği bile duymadım