atakan.rozy
80+
- Reaksiyon skoru
- 102
Kulaklık şimdi geldi garantisi ben kutuyu açmadan başlamıyor demi yoksa şuan başladımı garantisi
kutuyu ne zaman açtığını nereden bileceklerKulaklık şimdi geldi garantisi ben kutuyu açmadan başlamıyor demi yoksa şuan başladımı garantisi
Ya normalde beyaz eşyada öyle oluyoda ondada servis açıuo doğru yakutuyu ne zaman açtığını nereden bilecekler![]()
Ürünü aldığın anda başlar.Kulaklık şimdi geldi garantisi ben kutuyu açmadan başlamıyor demi yoksa şuan başladımı garantisi
Yalnız değilsin gardaşım ben de yeni öğrendimYa normalde beyaz eşyada öyle oluyoda ondada servis açıuo doğru ya
Her neyse şuan garantisi başladımı
Şuan başlamadı yarın başlar. Nasıl soru yaYa normalde beyaz eşyada öyle oluyoda ondada servis açıuo doğru ya
Her neyse şuan garantisi başladımı
Fatura tarihi neyse o zaman başlıyor.Kulaklık şimdi geldi garantisi ben kutuyu açmadan başlamıyor demi yoksa şuan başladımı garantisi
Kargocu diyo bugün bu kulaklıktan 500 tane dağıttımYalnız değilsin gardaşım ben de yeni öğrendim
Benimki de şuan kargoda hâla senin ki iyi erken gelmiş benim kinin gelmesine birkaç saat kaldı.
Sen İstanbul dasın galiba?Kargocu diyo bugün bu kulaklıktan 500 tane dağıttım