Halis~
80+
Ne aldın hocamBen razercıyım hayalimde v2x vardı bütçem yetmedi alamadım ben olsam onu alırdım.
Ne aldın hocamBen razercıyım hayalimde v2x vardı bütçem yetmedi alamadım ben olsam onu alırdım.
İyi yine bende ht401 var ışıkları bile yanmıyor bozulduParanın gözü kör olsun James Donkey 711
Dediğim gibi fanboyluğa kaçtım biraz ve karşılaştırmalarına vs bakmamıştım kullanmadığım içinde iyi kötü yorumu yapmadım.bende öyleyim ama v2 x modeli void eliteden iyi değil. v2 modeli hem voidden iyi
Fanboy olma kanka olDediğim gibi fanboyluğa kaçtım biraz ve karşılaştırmalarına vs bakmamıştım kullanmadığım içinde iyi kötü yorumu yapmadım.
5 aydır filan kullanıyorum dışarı çok ses veriyor sadece başka bı problemi yok ışığı fazla biraz ama .dİyi yine bende ht401 var ışıkları bile yanmıyor bozuldu![]()
Sizinkinde varmı bilmiyorum ama usb modelinde ses kartı mevcutHocam sadece rgb farkı varsa vermek istemiyorum o farkı.
Başka ne farkı var hocam benim attığım modelle sizin attığınız model
İkisi de değil![]()
Corsair Void Elite 7.1 Surround Kablolu Siyah Gaming Kulaklık Kırmızı Yorumları
Corsair Void Elite Surround 7.1 Ca-9011206-eu Kırmızı Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
Razer BlackShark V2 X Gaming Kulaklık Fiyatları
Razer BlackShark V2 X Gaming Kulaklık fiyatları Cimri'de. Razer BlackShark V2 X Gaming Kulaklık ürününe ait kullanıcı yorumlarını, geçmiş döneme ait fiyat değişikliklerini ve ürün özelliklerini inceleyin. Razer BlackShark V2 X Gaming Kulaklık ürününe ait en cazip fiyat seçeneklerini Cimri'de...www.cimri.com
Bu iki kulaklık arasında kaldım.
Maksimum bütçem 1100 tldir farklı kulaklık modelide olur yani bu ikisi zorunlu değil
Neden Hocam?Corsair kullanıyorum V2X tavsiye ederim
O zaman ne alıyım hocamİkisi de değil
Arctis 3 varken alınmaz.Neden Hocam?
Mesaj otomatik birleştirildi:
O zaman ne alıyım hocam