Squarlyx
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 70
- İsim
- Sami Yusuf Arvasi
- İlgilendiği Kategoriler
- Fiyat performans sistem toplama tavsiyeleri, Çevre birimi önerileri, Oyun tavsiyeleri
- Discord
- Squarlyx#1441
Dostlar uzun süre rampage drop plus kullanan ve kulaklıktan memnun olan birisiyim. bozulduğu için değiştirmek zorunda kaldım.
bir kaç gündür araştırıyorum razer blackshark v2x bayağı bir önerildiğinden sipariş verdim ancak kulaklığın dahili ses kartı olmaması beni korkutuyor.
Bilgisayarımın anakart modeli h520m-k ve internette gördüğüm kadarıyla giriş seviyesi bir ses kartına sahipmiş o yüzden ses kalitesi nasıl olur yada daha önemlisi ses seviyesi ne kadar yüksek olur bilemiyorum
internette çok fazla insan ses seviyesinin düşük olmasından şikayetçi olmuş.(bu kadar irdelememden anlaşılacağı üzere ses seviyesi benim için önemli bir faktör)
Sizde siparişi iptal edip ses kartı dahili başka bir kulaklığa yönelmeli miyim?
Eğer cevabınız evet ise bu fiyat bandında hangi kulaklığı önerirsiniz?
bir kaç gündür araştırıyorum razer blackshark v2x bayağı bir önerildiğinden sipariş verdim ancak kulaklığın dahili ses kartı olmaması beni korkutuyor.
Bilgisayarımın anakart modeli h520m-k ve internette gördüğüm kadarıyla giriş seviyesi bir ses kartına sahipmiş o yüzden ses kalitesi nasıl olur yada daha önemlisi ses seviyesi ne kadar yüksek olur bilemiyorum
internette çok fazla insan ses seviyesinin düşük olmasından şikayetçi olmuş.(bu kadar irdelememden anlaşılacağı üzere ses seviyesi benim için önemli bir faktör)
Sizde siparişi iptal edip ses kartı dahili başka bir kulaklığa yönelmeli miyim?
Eğer cevabınız evet ise bu fiyat bandında hangi kulaklığı önerirsiniz?