Razer BlackShark V3 mü Razer Kraken V3 Pro mu ?

XPCX

80+
Reaksiyon skoru
88
Merhaba arkadaşlar sizce hangi kulaklık ses seviyesi ve bass konusunda daha iyi ve yüksektir ? Razer BlackShark V3 mü Razer Kraken V3 Pro mu ? Ve birşeyi merak ediyorum hangi seri daha iyi kraken serisi mi blackshark serisi mi ?

Ben Direkt Razer Önermiyorum Bursa da Mediamarkt teknosa ve vatanbilgisayar olmaz uzere 3 farklı mağazadan toplam 5 ürün aldım 5 i arızalı çıktı

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: XPCX
Ben Direkt Razer Önermiyorum Bursa da Mediamarkt teknosa ve vatanbilgisayar olmaz uzere 3 farklı mağazadan toplam 5 ürün aldım 5 i arızalı çıktı
Harbimi bende gidip almayı düşünüyordum yazdığın iyi oldu cloud3 alayım diyorum tabi düşerse

• Beğen
Reaksiyonlar: XPCX
Harbimi bende gidip almayı düşünüyordum yazdığın iyi oldu cloud3 alayım diyorum tabi düşerse
Hepsini Fatura ile ispatlarım bile 😅 Türkiye tedarikçisi bilkom a bile mail attım bu da tesadüf değildir diye kablosuz kulaklık olarak ben çok öneride bulunamıyorum bende Arctis nova pro wireless var sırf sarj etmekle uğraşmamak için almıştım üst segment olarak cloud 3 ü aşırı gömüyorlar cloud 2 den daha kötü diye onun yerine logitech pro serisi alın diyorlar ancak bu konuda deneyimim yok araştırman gerekir GamePower Kai Titanium Ultra 2600 tl miydi neydi buna da aşırı fiyat performans diyorlar

Hocam bilemiyorum ki yani bence baya iyi bir kulaklığa benziyor ikiside

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,663
Üyeler
183,874
Son üye
AngaraBeyfendisi
Geri