Harbimi bende gidip almayı düşünüyordum yazdığın iyi oldu cloud3 alayım diyorum tabi düşerseBen Direkt Razer Önermiyorum Bursa da Mediamarkt teknosa ve vatanbilgisayar olmaz uzere 3 farklı mağazadan toplam 5 ürün aldım 5 i arızalı çıktı
Hepsini Fatura ile ispatlarım bileHarbimi bende gidip almayı düşünüyordum yazdığın iyi oldu cloud3 alayım diyorum tabi düşerse
Hocam bilemiyorum ki yani bence baya iyi bir kulaklığa benziyor ikisideBen Direkt Razer Önermiyorum Bursa da Mediamarkt teknosa ve vatanbilgisayar olmaz uzere 3 farklı mağazadan toplam 5 ürün aldım 5 i arızalı çıktı
Hocam bence cloud 3 yerine cloud orbit s alın 100mm audeze sürücüsü var.Harbimi bende gidip almayı düşünüyordum yazdığın iyi oldu cloud3 alayım diyorum tabi düşerse
Hocam bir daha kulaklık değişirseniz cloud orbit s tavsiye ederim 100mm audeze sürücüsü var.Hepsini Fatura ile ispatlarım bileTürkiye tedarikçisi bilkom a bile mail attım bu da tesadüf değildir diye kablosuz kulaklık olarak ben çok öneride bulunamıyorum bende Arctis nova pro wireless var sırf sarj etmekle uğraşmamak için almıştım üst segment olarak cloud 3 ü aşırı gömüyorlar cloud 2 den daha kötü diye onun yerine logitech pro serisi alın diyorlar ancak bu konuda deneyimim yok araştırman gerekir GamePower Kai Titanium Ultra 2600 tl miydi neydi buna da aşırı fiyat performans diyorlar
Öneriniz İçin Teşekkürler Ancak Ben Kablosuz Kulaklıkları Konfor Olarak Gördüğüm Ve Şarj Etmekle Uğraşmayı Sevmediğim İçin Arctis Nova Pro Wireless Modeline Geçtim Güzel Kulaklık Fiyatına Bağlı Saçma Bir Ped Kusuru Var Ancak Sırf Pil Özelliği İçin Bunda KalıyorumHocam bence cloud 3 yerine cloud orbit s alın 100mm audeze sürücüsü var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam bir daha kulaklık değişirseniz cloud orbit s tavsiye ederim 100mm audeze sürücüsü var.
Doğrudur hocam kişisel tercih tabii ki de konforuda bazı insanlar seçer bende diyorum ağır olsun falan vs iyi sürücüsü olsun (100mm) ama tabi ki herkesin görüşüne saygı duyarım.Öneriniz İçin Teşekkürler Ancak Ben Kablosuz Kulaklıkları Konfor Olarak Gördüğüm Ve Şarj Etmekle Uğraşmayı Sevmediğim İçin Arctis Nova Pro Wireless Modeline Geçtim Güzel Kulaklık Fiyatına Bağlı Saçma Bir Ped Kusuru Var Ancak Sırf Pil Özelliği İçin Bunda Kalıyorum
Bir bakayım dedimde kablosuz yok sanırım kabloluda 7 k falan benim icin gereksiz masraf olurHocam bence cloud 3 yerine cloud orbit s alın 100mm audeze sürücüsü var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam bir daha kulaklık değişirseniz cloud orbit s tavsiye ederim 100mm audeze sürücüsü var.
Pek hocam kablolu düşünürseniz alabileceğiniz en iyi kablolu kulaklıktır.Bir bakayım dedimde kablosuz yok sanırım kabloluda 7 k falan benim icin gereksiz masraf olur
Yok hocam tek derdim kablo derdinden kurtulmak. Genede sağolun öneri içinPek hocam kablolu düşünürseniz alabileceğiniz en iyi kablolu kulaklıktır.
Peki hocam ben Razer Kraken V3 Hypersense kullandım yani sizin kullandığınız kulaklığın kablolu versiyonunu ve Corsair HS60 Haptic kullandım.Razer Kraken V3 Pro Hypersense kullanıyorum. Daha önce kablolu versiyonunu almıştım ancak kabloyla uğraşmamak için iade ettim. Sonrasında kablosuz versiyonu aldım. İlk aldığım ürün sorunluydu; seste kesilmeler, kopmalar ve cızırtılar oluyordu. Firmware güncellemelerini yaptım, birçok farklı yöntem denedim ve yabancı forumları detaylıca araştırdım. Gördüğüm kadarıyla bu cihazda kronik bir sorun var, yalnızca Türkiye’ye özgü bir durum değil. Yazılımın tutarsız olması da bu durumu etkiliyor. Sonunda ürünü iade ettim.
Aradan zaman geçtikten sonra tekrar satın aldım ve o günden beri sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. Ancak firmware güncellemesi yapıp yapmadığımdan emin değilim. Ayrıca uzun bir süre yazılımını da kurmamıştım, çok sonradan kurdum ama yine de herhangi bir sorun yaşamadım. Tek karşılaştığım durum, başka bir kablosuz cihaz (örneğin bir gamepad) çok yaklaştığında kısa süreli kopmalar veya seste bozulmalar olması. Fakat bu pratikte neredeyse hiç yaşamadığım bir şey.
Titreşim özelliği açıkken pil ömrü belirgin şekilde azalıyor. Üç farklı titreşim seviyesi mevcut ve yoğunluğa göre şarj süresi 4 ila 8 saat arasında değişiyor (tam net olmamakla birlikte). Titreşim özelliği sayesinde basları çok daha iyi hissediyorsunuz, özellikle aksiyon oyunlarında deneyimi bambaşka bir seviyeye çıkarıyor. Yarış oyunlarında yağmur veya gök gürültüsü gibi sesleri adeta gerçekten yaşıyormuşsunuz hissi veriyor. Titreşim kalitesi gerçekten çok yüksek, diğer titreşimli kulaklıklarla kıyaslanamayacak düzeyde.
HyperX Cloud 3 Wireless modelini de kullandım. İlk aldığım ürün arızalıydı; içinde bir şey sallanıyor, kulağıma ses geliyordu. Bunun dışında şarj süresi oldukça iyi, ancak bass performansı zayıf. Net ses isteyen ve rekabetçi oyunlar oynayanlar için uygun olabilir, fakat benim beklentilerime uymadı. Muhtemelen sizin için de aynı durum geçerli olacaktır.
Bahsettiğiniz diğer Razer modelini ise hiç kullanmadım, o yüzden hakkında bir yorum yapamıyorum.