Razer Kraken V3 HYPERSENSE’i çok kısa bir süre deneyimleme fırsatım oldu. Ancak hemen ardından Pro versiyonunu kullandığım için, titreşim kalitesi ve gücü açısından Pro modelinin belirgin şekilde daha iyi olduğunu hatırlıyorum. Burada önemli olan yalnızca titreşimin şiddeti değil; o geri bildirimin ne kadar kaliteli verildiği. Daha önce birçok titreşimli kulaklık kullandım fakat hiçbiri bu modeldeki deneyimi sunamadı. Diğerlerinde sanki basit bir motor çalışıyormuş hissi vardı, oysa bu modelde bambaşka, çok daha etkileyici bir deneyim söz konusu.Peki hocam ben Razer Kraken V3 Hypersense kullandım yani sizin kullandığınız kulaklığın kablolu versiyonunu ve Corsair HS60 Haptic kullandım.
Şunu net bir şekilde söyleyebilirim Corsair HS60 Hapticin titreşimi daha fazlaydı ama sesleri daha azdı. Yani bence Razer Kraken V3 Hypersense veya V3 Pro daha iyi oluyor titreşimle müzik dinleyince.
Birşeyi de merak ediyorum sizce Hyperx Cloud Orbit S nasıl bir kulaklıktır alınır mı? bence alınabilecek en iyi kablolu kulaklıktır. 100mm audeze sürücüsü var yani direk tüm kulaklıklardan daha fazla cezbediyor beni.
Bahsettiğiniz HyperX modelini kullanmadığım için net bir yorum yapmam doğru olmaz. Ancak kablolu kulaklıklar arasında iyi bir alternatif olabilir. Yine de ben artık kablolu kulaklık kullanmadığımdan, bu tür modellere pek ilgim yok.