YavuzMT
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 260
Yorumum şu bir klavyeye bu kadar vermek mantıklı mı değil F/p değil fakat blackwidowun kötü olması mümkün değilhayır kardeşim ne alaka almayı düşünüyorum yorumunuzu merak ettim![]()
İnternet Kafede vardı çok mükemmel bir klavye
peki reisler ben mouse da razer almayı düşünüyorum yanına hangş razer mouse güzel gider ?Çok güzel bir klavyedir razer kaliteli mallar üretiyor.
peki kardeşimYorumum şu bir klavyeye bu kadar vermek mantıklı mı değil F/p değil fakat blackwidowun kötü olması mümkün değil
Bütçe nedirpeki reisler ben mouse da razer almayı düşünüyorum yanına hangş razer mouse güzel gider ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
peki kardeşim
Mouse olarak Deadadder Elite vardı internet kafede o da çok güzel gözüküyorpeki reisler ben mouse da razer almayı düşünüyorum yanına hangş razer mouse güzel gider ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
peki kardeşim
reis 519 tl çok pahalı gerlir ben en fazla 400tl diye düşünüyorumMouse olarak Deadadder Elite vardı internet kafede o da çok güzel gözüküyor
kardeşim benim elim biraz büyük bu uyar mı elime sonra pişman olmayım![]()
Razer DeathAdder Essential Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer DeathAdder Essential Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer DeathAdder Essential Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 649,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com