darkkk 80+ Katılım 19 Ocak 2024 Mesajlar 162 Reaksiyon skoru 9 6 Şubat 2024 #1 Bütçe 5 Razer BlackWidow V3 TKL Renk Nasıl Değiştirilir Uygulamaya Nasıl Ekliyecem
Kıvanç🖱️ 80+ Silver Katılım 26 Şubat 2023 Mesajlar 2,682 Reaksiyon skoru 1,871 6 Şubat 2024 #2 darkkk yazmış: Razer BlackWidow V3 TKL Renk Nasıl Değiştirilir Uygulamaya Nasıl Ekliyecem Devamı için tıklayın... Razer Synapse'ta klavyeni bul, renk ayarlarına git oradan değiştirebilirsin.
darkkk yazmış: Razer BlackWidow V3 TKL Renk Nasıl Değiştirilir Uygulamaya Nasıl Ekliyecem Devamı için tıklayın... Razer Synapse'ta klavyeni bul, renk ayarlarına git oradan değiştirebilirsin.
darkkk 80+ Katılım 19 Ocak 2024 Mesajlar 162 Reaksiyon skoru 9 6 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 kivanctas yazmış: Razer Synapse'ta klavyeni bul, renk ayarlarına git oradan değiştirebilirsin. Devamı için tıklayın... Uygulamayı Tekrardan Yükledim Geldi Razer'in Uygulaması Baya Bi Karışık Geliyor Bana Göre
kivanctas yazmış: Razer Synapse'ta klavyeni bul, renk ayarlarına git oradan değiştirebilirsin. Devamı için tıklayın... Uygulamayı Tekrardan Yükledim Geldi Razer'in Uygulaması Baya Bi Karışık Geliyor Bana Göre