Evet 2 gün önce razer cobra aldım ama nedense hala alışamadım elimden kayıp gidiyor sanki bundan önce g402 modelini kullanıyordum ve 144gr ağırlığa, bir miktarda büyüklüğe sahipti sizce zaman geçtikce alışırmıyım
Eline oturuyorsa alışırsın da eğer eline küçük geldiyse o zaman şekli eline daha uygun bir mouse seçmen daha doğru olur.Evet 2 gün önce razer cobra aldım ama nedense hala alışamadım elimden kayıp gidiyor sanki bundan önce g402 modelini kullanıyordum ve 144gr ağırlığa, bir miktarda büyüklüğe sahipti sizce zaman geçtikce alışırmıyım
Bende aldım çok memnunum hafif ve kullanışlı 10 numaraEvet 2 gün önce razer cobra aldım ama nedense hala alışamadım elimden kayıp gidiyor sanki bundan önce g402 modelini kullanıyordum ve 144gr ağırlığa, bir miktarda büyüklüğe sahipti sizce zaman geçtikce alışırmıyım
144 gr ne taş mouse mi kullanıyorsunuzEvet 2 gün önce razer cobra aldım ama nedense hala alışamadım elimden kayıp gidiyor sanki bundan önce g402 modelini kullanıyordum ve 144gr ağırlığa, bir miktarda büyüklüğe sahipti sizce zaman geçtikce alışırmıyım