Alınmaz600 TL
Elime iyi oturuyor o yüzdenrazer mı kaldı knk çok eski ağır ve hantal
Hocam bu steelseries i denedim internet kafede ama çok hoşuma gitmedi yaAlınmaz
Daha doğruSteelSeries Prime Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Prime Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Prime Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 924,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Essential ile boyut olarak baya yakın. Essential kötü bir mouse kronik sorunlu. Bende kullanıyorum iyi bir mouse değil. Bütçe kısıtlı ve tek seçenek bu diyebiliriz.Elime iyi oturuyor o yüzden
Hocam bu steelseries i denedim internet kafede ama çok hoşuma gitmedi ya
Essentiel güzel mouse hocam denemeyen adam laf edebilir ama hem ele oturuşu hemde optiği felan fiyat performans olarak gözümde en iyisi denilebilir. Malzeme kalitesi felan da güzel elde kalan bir mouse değil600 TL
Peki biraz daha çıkıp hyperx in bir mouse u vardı haste mi öyle birşeydi onu alsam nasıl olurEssential ile boyut olarak baya yakın. Essential kötü bir mouse kronik sorunlu. Bende kullanıyorum iyi bir mouse değil. Bütçe kısıtlı ve tek seçenek bu diyebiliriz.
Benim elime en iyi oturan mouse buEssentiel güzel mouse hocam denemeyen adam laf edebilir ama hem ele oturuşu hemde optiği felan fiyat performans olarak gözümde en iyisi denilebilir. Malzeme kalitesi felan da güzel elde kalan bir mouse değil
Güzel olur pulsefire haste iyidirPeki biraz daha çıkıp hyperx in bir mouse u vardı haste mi öyle birşeydi onu alsam nasıl olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benim elime en iyi oturan mouse bu
Pulsefire haste ne kadar ve ben FPS oyunları oynayacağımGüzel olur pulsefire haste iyidir
1K falanPulsefire haste ne kadar ve ben FPS oyunları oynayacağım