Razer deathadder essential alınır mı?

1 senedir kullanıyorum memnunum ben.

razer mı kaldı knk çok eski ağır ve hantal
Elime iyi oturuyor o yüzden
Alınmaz
Daha doğru
Hocam bu steelseries i denedim internet kafede ama çok hoşuma gitmedi ya

Elime iyi oturuyor o yüzden

Hocam bu steelseries i denedim internet kafede ama çok hoşuma gitmedi ya
Essential ile boyut olarak baya yakın. Essential kötü bir mouse kronik sorunlu. Bende kullanıyorum iyi bir mouse değil. Bütçe kısıtlı ve tek seçenek bu diyebiliriz.

Essentiel güzel mouse hocam denemeyen adam laf edebilir ama hem ele oturuşu hemde optiği felan fiyat performans olarak gözümde en iyisi denilebilir. Malzeme kalitesi felan da güzel elde kalan bir mouse değil

Essential ile boyut olarak baya yakın. Essential kötü bir mouse kronik sorunlu. Bende kullanıyorum iyi bir mouse değil. Bütçe kısıtlı ve tek seçenek bu diyebiliriz.
Peki biraz daha çıkıp hyperx in bir mouse u vardı haste mi öyle birşeydi onu alsam nasıl olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Essentiel güzel mouse hocam denemeyen adam laf edebilir ama hem ele oturuşu hemde optiği felan fiyat performans olarak gözümde en iyisi denilebilir. Malzeme kalitesi felan da güzel elde kalan bir mouse değil
Benim elime en iyi oturan mouse bu

Deathadder essential modelini bir yıl kullandım. 200 lirayken almıştım. Scroll tuşu kronik arızalı. Arıza verene kadar memnundum. Steelseries prime modelini de yaklaşık 5 6 aydır kullanıyorum. Deathadder modelinden kat kat üstün gerek sensör gerek Ips ve g değerleri olsun.

Paranı çöpe atma Deathadder alarak.
Razer kalitesini yaşamak istersen Deathadder v3/ v3 pro viper gibi üst modeller almalısın onlar da 3 4 k.
Bütçen 500 600 bandındaysa Steelseries prime harici mouse alma. (Eline oturuyorsa al geç)

Geri