Bi şey bildikleri yok çünkü sallıyorlar ağzı olan konuşuyor hocam, çoluk çocuk işte.aynı mouse kullanıyorum gayette güzel çöp diyenler ne yaşıyor
Tamam kardeş, en çok sen biliyorsun. Essential süper uber mega giga destansı bir şey.Bi şey bildikleri yok çünkü sallıyorlar ağzı olan konuşuyor hocam, çoluk çocuk işte.
Ultra mega diyen yok ne ürün olursa olsun çöp diyen bir kesim var sende onlardansın ucuz fiyatına göre bir mouse bunun idrakında olmayan sensin.Ne beklediğine bağlı.2 yıldır kullanıyorum scrol sorunu hariç bir sıkıntı yaşamadım.Tamam kardeş, en çok sen biliyorsun. Essential süper uber mega giga destansı bir şey.
Hayallerle yaşayanı gerçeklerle...
corsair katar pro , lenovo legion m300s , steelseries prime fps gibi aynı fiyat bandında çok daha iyi mouselar var , razer diye alan arkadaşlar için hayal kırıklığı olan bir mouse , razer hastası arkadaşlar razer cobra , razer viper mini gibi mouseları kullandıysa bu mouse u normal olarak kötülerUltra mega diyen yok ne ürün olursa olsun çöp diyen bir kesim var sende onlardansın ucuz fiyatına göre bir mouse bunun idrakında olmayan sensin.Ne beklediğine bağlı.2 yıldır kullanıyorum scrol sorunu hariç bir sıkıntı yaşamadım.
500 600 liraya mouse önersen ne önerirsinlogitech g305
Hıhı, eminim öyledir. Sende malına *** attırmayan kesimsin değil mi? Hani vatan savunur gibi ürün savunan, objektif olamayan.Ultra mega diyen yok. Ne ürün olursa olsun çöp diyen bir kesim var, sen onlardansın.
Ucuz değil, fiyatına göre değil. Üst mesajdaki arkadaş essentiale para kaptırmak yerine alınması gereken modelleri saymış.fiyatına göre ucuz bir mouse bunun idrakinde olmayan sensin.
Bireysel tecrübeler bir şey ifade etmiyor, genele bakmak lazım. Kaldı ki farede scroll sorunu yaşamışsın zaten, daha ne olsun? Kaliteli bir ürün olsaydı scroll jumping yaşamazdın bile.Ne beklediğine bağlı.2 yıldır kullanıyorum scrol sorunu hariç bir sıkıntı yaşamadım.
bana piilli veya wireless bir mouse onersene kronik sorunu olmayan bütcem 150
Kral incehesapta gaming gecesi oluyo ordan suan 6k lık mouseu 2200 e aldım asus gladius 3 wirelesbana piilli veya wireless bir mouse onersene kronik sorunu olmayan bütcem 1500
razer deathadder essential, çok bir seçenek yok gibi. Ben olsam kesin G203 alırdım o bütçede500 600 liraya mouse önersen ne önerirsin
hadddinden fazla pahalı gerçekten yarazer deathadder essential, çok bir seçenek yok gibi. Ben olsam kesin G203 alırdım o bütçede
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Cavuskerem ?