razer deyince duracanInternet kafede var buralardaki Aj159 apex ve delux m800pro kullaniyorum normalde Bana Asiri kotu geldi kullanimi bence tasarimi eskide kalmiş kullanissiz urun olarak goruyorum
Eyvah eyvah zehirli oku attın. Çayımı aldım razer haterlarının mesajlarını bekliyorumrazer deyince duracanbu fiyata daha iyisi zor.
Bende m800 pro sipariş ettim vergi dahil 1000 liraya, şansıma gümrükten geçmedi gerçekten malzeme kalitesi iyi değil miInternet kafede var buralardaki Aj159 apex ve delux m800pro kullaniyorum normalde Bana Asiri kotu geldi kullanimi bence tasarimi eskide kalmiş kullanissiz urun olarak goruyorum
tasarımı iyi şuanda firmalar mouseleri sidik yarışı gibi gram yarışına girdikleri için hafif olması için cücük gibi küçük mouseler yapıyorlar. bakınca yeni deathadderlar da küçüldüInternet kafede var buralardaki Aj159 apex ve delux m800pro kullaniyorum normalde Bana Asiri kotu geldi kullanimi bence tasarimi eskide kalmiş kullanissiz urun olarak goruyorum
Pilli olmasa guzel mouseBeyler şunu geçen ay 800 e aldım nasıl
![]()
HYPERX Pulsefire Haste 2 Core Wireless Gaming Mouse Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
HYPERX Pulsefire Haste 2 Core Wireless Gaming Mouse Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlarwww.mediamarkt.com.tr