🔥İndirim Razer DeathAdder Essential Mouse 599TL

Internet kafede var buralardaki Aj159 apex ve delux m800pro kullaniyorum normalde Bana Asiri kotu geldi kullanimi bence tasarimi eskide kalmiş kullanissiz urun olarak goruyorum

Razerlik bir urun değil bence ya Herhangi bir adamdan farki yok bende bu mousenin
Razer yaziyo diye almam yani

Internet kafede var buralardaki Aj159 apex ve delux m800pro kullaniyorum normalde Bana Asiri kotu geldi kullanimi bence tasarimi eskide kalmiş kullanissiz urun olarak goruyorum
Bende m800 pro sipariş ettim vergi dahil 1000 liraya, şansıma gümrükten geçmedi gerçekten malzeme kalitesi iyi değil mi

Razerın kendisi bile unutmuştur böyle bir faresinin olduğunu
1000hz(olabilir güzel)
220ips(çöp)
Mcu(sen bana güven knk)
Sensör(holtek)

Bence almayin, bende vardi scroll tusu kronik 2 3 ay icinde bozuluyor. Sirf Razer diye almaya degmez. Scroll cok kanser ediyor

Razer olunca akan sular dururmuş😂 sırf marka diye bunlara para vermeye devam edin. Onu alacağınıza imkan varsa para ekleyip bunu alın https://ty.gl/ematij00dz2ji

tasarımı iyi şuanda firmalar mouseleri sidik yarışı gibi gram yarışına girdikleri için hafif olması için cücük gibi küçük mouseler yapıyorlar. bakınca yeni deathadderlar da küçüldü

Ne çok kuduruk var ya 😂😂

Geri