❌İndirim Bitti! Razer Deathadder V2 249TL

Ama aynı yerden aldım itopyadan. bir sorun olmaz değil mi.
Niye sorun olsun sonuçta ürün gelmemiş bile açılmamış kullanılmamış vs %999 iade edebilirsin yenisini alabilirsin.

Niye sorun olsun sonuçta ürün gelmemiş bile açılmamış kullanılmamış vs %999 iade edebilirsin yenisini alabilirsin.
Kargo gelince ürünü teslim almayacağım iademi yaparlar o zaman. teşekkürler. Şimdi bir tane daha sipariş ediyorum.

Kargo gelince ürünü teslim almayacağım iademi yaparlar o zaman. teşekkürler. Şimdi bir tane daha sipariş ediyorum.
Önce müşteri hizmetlerini ara yarın, iade etmek istediğini teslim almayacağını belirt.

Sonunda 1 tane de ben kaptım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Viper mini vardi da satariz onu da artik

Zamanında AVM'ye gittiğimizde Teknosa'ya abimle beraber göz atarken reyonda bu fare olurdu ve hayranlıkla alma hayaline dalardık. Şimdiki fiyatı o zamanki fiyatından daha uygun usta 🤠

İade kodunu müşteri hizmetlerinden mi alacağım?
Normalde ürünü teslim aldıktan sonra 14 gün iade hakkın var koşulsuz şekilde siparişlerinden iade talebi oluşturup kodu alıp çalıştıkları kargo şirketine vermen lazım kargo onlara ulaştıktan sonra paranı iade ediyorlar ben sana Müşteri hizmetlerini neden ara diyorum kargo sana ulaşmadan siparişi geri çekerler kargocu gelmez evine, ürünün direk iadesi başlar daha hızlı olur işlemler

Birini kendime diğerini satışa çıkartmayı düşünüyorum. Bence baya karlı oldu bu iş.

Ayrıca çoğumuz ihtiyacı yokken aldı galiba. Ekonomik sallantılar ve geleceğe dönük yatırım algısı yine kapitalist düzene para kaptırmamıza vesile oldu çok şükür.

olum ben daha yeni rog pugio 2 almıştım şu an bunu neden aldım ben de bilmiyorum ulan forum ulan forum insana neler yaptırıyorsun ya :D

Geri