sende değilde senin bulunduğun yerdeki şubede vardırBende var o zaman bi ibnelik çözemedim
Yalnız değilsin .dUla benim ki daha kargoya verilmiş mi verilmemiş mi belli değil bu net kargo yeni mi çıktı sistemlerinde sorun varmış kargom nerde bilmiyorlar
O değilde fotoğrafın da neden çorba var anlatmak ister misin birazsende değilde senin bulunduğun yerdeki şubede vardır
ya o şubenin kelle paçası efsane tabakda çok büyük çok seviyorum ama her zaman içemiyorum gördükçe içmiş kadar oluyorumO değilde fotoğrafın da neden çorba var anlatmak ister misin biraz
Bizim mouse leri çaldılar kesin bro belki pcye taktilar bile ws atıyorlarYalnız değilsin .d
Allahına ölürüm senin severim böyle değişik kafaları nerelisin bakale senya o şubenin kelle paçası efsane tabakda çok büyük çok seviyorum ama her zaman içemiyorum gördükçe içmiş kadar oluyorum
tekirdağ çorlu babajım sen nerelisinBizim mouse leri çaldılar kesin bro belki pcye taktilar bile ws atıyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Allahına ölürüm senin severim böyle değişik kafaları nerelisin bakale sen
Adanalıyık bizde kirvem kelle paça seviyom falan diyince senide Adanalı zannettim bir antekirdağ çorlu babajım sen nerelisin
kelle paça candır baba uykudan yeni kalkayım yok demem kelle paçaya da laf söyletmemAdanalıyık bizde kirvem kelle paça seviyom falan diyince senide Adanalı zannettim bir an
Kelle paça kırmızı çizgimiz. O kadarkelle paça candır baba uykudan yeni kalkayım yok demem kelle paçaya da laf söyletmem
Adamsın sen adammmmm <3Kelle paça kırmızı çizgimiz. O kadar