Razer Deathadder V2 vs Zowie EC1 mi ?

somoncum

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,165
Bloody V7M sensör sapıtmasından sonra mouse değiştirme kararı aldım. tabii ki almışken iyi bişey alayım dedim, baya araştırmama rağmen yeni çıkmış olan ürünlerden olan "Razer Deathadder V2" ile "Zowie EC1" mi ? arasında kaldım.
"Razer Deathadder V2" "RAZER FOCUS+ OPTICAL SENSOR" 650IPS saniye tarama hızı ve 50G hızlanması bulunuyor ve 70 milyon optik tuşlar bulunuyor.
"Zowie EC1" "PWM3360 OPTICAL SENSOR" >250IPS saniye tarama hızı ve 50G hızlanması bulunuyor fakat tuş ömrüne dair bir bilgi bulamadım.
Size dayanaraktan sorasım geldi. Zowie bir çok kullanıcı tarafından onaylanmış ve beğenilmiş bir ürün, Razer ise biraz rgb meraklısına göre ama yeni sensörü ile beni benden aldı zaten nerediyse aynı fiyatlarda ve ölcüleri tamamen elime oluyor ikisininde.

Ekler

• razer-deathadder-v2-gaming-mouse.webp
    razer-deathadder-v2-gaming-mouse.webp
    18.7 KB · Hit: 129
  • ec1-01-top.webp
    ec1-01-top.webp
    13.7 KB · Hit: 90
Pek ışık rgb takıntınız yoksa Zowie öneririm fps oyunlarında bayağı canavar.

Razer deathraader kendim bire bir kullandım elin orta boysa tam oturuyor kalite konusunda sorun yok zaten.

RGB takıntım yokda yazılım takıntım var yazılımı olmayan ürün alasım firmware update olsun macro olsun herşeyini yapıyorsun bunda nasıl bir eksikliklerle karşılışırım bilmiyorum birde zowie nin tuş ömrü az birde net bir tarama hızıda belirli değil ne yapsam karar alamadım

Razer DeathAdder Chroma kullanıyorum, elim küçük olmasına karşın gerçekten çok konforlu bir mouse.

Bloody V7M sensör sapıtmasından sonra mouse değiştirme kararı aldım. tabii ki almışken iyi bişey alayım dedim, baya araştırmama rağmen yeni çıkmış olan ürünlerden olan "Razer Deathadder V2" ile "Zowie EC1" mi ? arasında kaldım.
"Razer Deathadder V2" "RAZER FOCUS+ OPTICAL SENSOR" 650IPS saniye tarama hızı ve 50G hızlanması bulunuyor ve 70 milyon optik tuşlar bulunuyor.
"Zowie EC1" "PWM3360 OPTICAL SENSOR" >250IPS saniye tarama hızı ve 50G hızlanması bulunuyor fakat tuş ömrüne dair bir bilgi bulamadım.
Size dayanaraktan sorasım geldi. Zowie bir çok kullanıcı tarafından onaylanmış ve beğenilmiş bir ürün, Razer ise biraz rgb meraklısına göre ama yeni sensörü ile beni benden aldı zaten nerediyse aynı fiyatlarda ve ölcüleri tamamen elime oluyor ikisininde.
hangi mouse aldınız?

deathadder v2 nin yazılımı var ve sensör ü daha güncel ve daha üstün sensör
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

deathadder v2 nin yazılımı var ve sensör ü daha güncel ve daha üstün sensör
ben olsam dav2 alırım,zowie özelliklerine göre pahalı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,473
Üyeler
183,436
Son üye