Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Razer Deathadder V3 Kablolu Mouse 1.489 TL

coolsnow

80+
Bilkom iade veya değişim raporu verdiler ancak incehesap degiştirmeyip iade etti bende uğrascaktim thh ile ama bu apex falan indirme girince vazgeçtim
Ben de Arena'yı Razer global'e şikayet ettim, sorunlu ürünün arkasında durmuyorlar diye, geçiştirici bir cevap yazıp onlar da konuyu kapattı. Böyle distribütör olmaz olsun, bir daha Arena'dan ürün alırken garantisiz gözüyle bakacağım...

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Yusuf
ne biliyorsun da mouse hakkında savunuyorsun anlamadım fury level kim ki razerin yanında?
E razer da kullandım şuan furylevl kullanıyorum. Ordan biliyorum kardeşim istedikleri kabloyu kullansınlar asla kablosuz gibi olmuyor he gidersin razerın kablosuzunu alırsın o zaman tamam

muhammet_ctnky

80+ Bronze
Yani yurtdışından aldiğiniz ürün yurtiçinden daha garantili🤣
Mesaj otomatik birleştirildi:

E razer da kullandım şuan furylevl kullanıyorum. Ordan biliyorum kardeşim istedikleri kabloyu kullansınlar asla kablosuz gibi olmuyor he gidersin razerın kablosuzunu alırsın o zaman tamam
Katiliyorum kablosuz rahatligı bir baska

pcmasterrace

80+ Bronze
işin komik tarafı aliexpresten aldiğim mikrofon 3 ay sonra bozuldu ne garanti var ne bişey adamlar bozuldu diye video attim birkac saat sonra para iadesi yaptilar(razer değil)
ciddi anlamda temu alinin garantisi türkiyedeki firmalardan daha iyi. millet arkasını dönmüş düdükletiyo logiye razera ss e ürünleride baya ortalama o fiyatları asla haketmiyor

a
Yani yurtdışından aldiğiniz ürün yurtiçinden daha garantili🤣

Katiliyorum kablosuz rahatligı bir baska
adam yazmış çinden ucuza paw 3395 topluyolar size satıyolar diye razerin sensörlerinide paw üretiyor

~helloworld

80+ Bronze
yeni bir markayı alacağıma, kablolu kullanırım veya farklı markalara yönelirim.

Nuke44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
Ata
ciddi anlamda temu alinin garantisi türkiyedeki firmalardan daha iyi. millet arkasını dönmüş düdükletiyo logiye razera ss e ürünleride baya ortalama o fiyatları asla haketmiyor

a

adam yazmış çinden ucuza paw 3395 topluyolar size satıyolar diye razerin sensörlerinide paw üretiyor

Tabii ki Razer kendi çiplerini Amerikada üretmiyor ama olayın bir farkı var işte, Razer’ın üretim süreci ve kontrol mekanizması oldukça özel ve özenli yürütülüyor senin gidip alacağın herhangi bir PAW çipinin ise nerede hangi koşullarda üretildiği ya da kalite kontrolünden geçip geçmediği tam bir muamma yani çipin hangi fabrikada nasıl üretildiğini standartları karşılayıp karşılamadığını öğrenmen pek mümkün değil

Razer’ın çiplerinde kaliteye ve güvenliğe dikkat edilirken sıradan bir PAW çipin aynı özenle yapıldığını düşünmek yalnızca bir temenni olur dolayısıyla 2005'ten beri piyasada olan Razer’ın kalite sürecini sorgularken bir daha düşünün derim.

pcmasterrace

80+ Bronze
Tabii ki Razer kendi çiplerini Amerikada üretmiyor ama olayın bir farkı var işte, Razer’ın üretim süreci ve kontrol mekanizması oldukça özel ve özenli yürütülüyor senin gidip alacağın herhangi bir PAW çipinin ise nerede hangi koşullarda üretildiği ya da kalite kontrolünden geçip geçmediği tam bir muamma yani çipin hangi fabrikada nasıl üretildiğini standartları karşılayıp karşılamadığını öğrenmen pek mümkün değil

Razer’ın çiplerinde kaliteye ve güvenliğe dikkat edilirken sıradan bir PAW çipin aynı özenle yapıldığını düşünmek yalnızca bir temenni olur dolayısıyla 2005'ten beri piyasada olan Razer’ın kalite sürecini sorgularken bir daha düşünün derim.
aynı banttan çıkıyor iddiaya var mısın? viper v3pro alırsın ama bana bir tane

arkanı dönmüşsün razer vur razer vur yeter be kardeşim babanın şirketi sanki

Nuke44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
Ata
aynı banttan çıkıyor iddiaya var mısın? viper v3pro alırsın ama bana bir tane

arkanı dönmüşsün razer vur razer vur yeter be kardeşim babanın şirketi sanki

Bir indirim bulup paylaştık diye bu kadar kasmana gerek yok kaliteli bir ürünü uygun fiyata almak isteyenler faydalansın istedim Razer babamın şirketi değil ama güzel bir fırsat varsa paylaşırım bu da seni niye bu kadar gerdi anlamış değilim

pcmasterrace

80+ Bronze
Bir indirim bulup paylaştık diye bu kadar kasmana gerek yok kaliteli bir ürünü uygun fiyata almak isteyenler faydalansın istedim Razer babamın şirketi değil ama güzel bir fırsat varsa paylaşırım bu da seni niye bu kadar gerdi anlamış değilim
he he çok kaliteli aynen garantisi de süper bilkom tamam anladık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,104
Üyeler
164,439
Son üye
zangfang
Top Bottom