Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Razer Deathadder V3 Kablolu Mouse 1.489 TL

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Tayfun Balım
Bende aldım da önce ki mouse Deathadder V2 miniydi, 2 sene oldu scrollu arada tekliyor razerin mouse de tek kusuru olabilir belki
Bu sorun 1 2 ayda çıkmamıştı. 14 15 ay sonra çıkmıştı. Malzeme kalitesinin essential a göre daha iyi olduğunu düşünüyorum umarım arıza vermez. Verirse de bu sefer garantiye yollar değişim/iade isterim. 2. Eli bile 1500 tl den pahalı gayet worth.

ardapala

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
arda
Toz toplayinca zamanla sertleşiyor kablosu ilk aldıgındaki gibi kablosuz hissiyati veremiyor
Ben kullanırken öyle bir sorun yaşamadım. Bungee ile kullandığım için pade sürtmüyordu hiç belki o yüzdendir. Bu arada kablosuz modeline göre coating çok daha iyi alacak arkadaşlara söyliyim. Bu paraya bu özellikteki fareyi anca çin malı farelerde bulursunuz atk gibi. Onların da malzeme kalitesi çöp.

Yigido07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Yiğit
Vala garanti için cidden kaliteli bir marka ben vatandan hyperspeed v2x almıştım 3 4 ay sonra makro tuşları hafif esniyordu tık tık ses yapıyordu bende providyo (Razer teknik servisi) ne gönderdim 2 hafta sonra beni aradılar istediğiniz vatan mağazasından mousenizin sıfırını alabilirsiniz demişlerdi gittim vatana raporu gösterdim direk kapalı kutusu sıfır mouse verdiler

Shadout

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Ali Tarık
viper v3 hyperspeed mi bu mu

Shadout

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Ali Tarık
Daha ağır olması ve pilli olmasını takmıyorsan v3 hyper
şu an basilisk v2 var artık ağırlık batmaya başladı bir de orta tık ömrünü tamamlamak üzere. bu da v3 baya bir indirime girmiş, alacağım gibi duruyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Fatih
şu an basilisk v2 var artık ağırlık batmaya başladı bir de orta tık ömrünü tamamlamak üzere. bu da v3 baya bir indirime girmiş, alacağım gibi duruyor.
pişman olmazsın sıkıntılı ürün gelmezse bunun bir üstü zaten bunun prosu tek farkı kablo olup olmaması v3 pro nun da ötesi yok şuan

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Aj159 apex bundan kötü mü

Shadout

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Ali Tarık
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Fatih
Aj159 apex bundan kötü mü
Knk ben de apex de var ajazz pro da var bunu da aldım ajazzları satmayı düşünüyorum daha mı iyi daha mı kötü bilmem ama benim bütün pc sistem razer bunu kullanırım sıkıntısız gelirse hem bilindik kaliteli marka sıkıntısı olsa garantisi var diğerlerinin sıkıntısı olsa yapacağın çok bir şey yok

Gurkanpiro

80+ Gold
Knk ben de apex de var ajazz pro da var bunu da aldım apexleri satmayı düşünüyorum daha mı iyi daha mı kötü bilmem ama benim bütün pc sistem razer bunu kullanırım sıkıntısız gelirse hem bilindik kaliteli marka sıkıntısı olsa garantisi var diğerlerinin sıkıntısı olsa yapacağın çok bir şey yok
ne kadar satıyorsun apexi acıkmı kapalımı kutu

Top Bottom