Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Razer Deathadder V3 Kablolu Mouse 1.489 TL

Lucks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Lucks Say
3.5'a kablosuzu varken alınmaz
Ama kablosuz ve kablolu arasında pek fark yok hocam kullanım manasında.
Şöyle ki bende daha önceden Corsair m65 Pro vardı ama kablo hissiyatı olarak hiç rahatsız olmuyordum.
Şimdi ise kablosuz olan Razer Naga Pro ya geçtim birkaç aydır. Ama Onunda Dongle ve kablosu olduğu için yine bı kablo karmaşası oluyo...
Ama BT olarak kullanacak olsaydım o zaman kablo karmaşası olmazdı ama o zaman da ofis mouse u alır geçerdim.

Prosecour

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Emir Can AŞCI
3.5'a kablosuzu varken alınmaz
Kablosuz modeli için 4k da kullanmak istersen ekstr olarak donglea 50 doalr daha vermen gerekecek. Böyle düz bir mantığa gerek yok ve arada 2100 tl fark var bu nasıl bi yorum :DDDDDDDD

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Ahmet Mehmet Kaba
Kablosuz modeli için 4k da kullanmak istersen ekstr olarak donglea 50 doalr daha vermen gerekecek. Böyle düz bir mantığa gerek yok ve arada 2100 tl fark var bu nasıl bi yorum :DDDDDDDD
kablosuz modeli 3300tl ve ekstra olarak donglea para vermene gerek yok milleti yanlış düşünceye sokma. 8k ve 1k'yı deneyimlemiş biri olarak arada büyütülecek bir fark yok esporcu falan değilsen.

Prosecour

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Emir Can AŞCI
kablosuz modeli 3300tl ve ekstra olarak donglea para vermene gerek yok milleti yanlış düşünceye sokma. 8k ve 1k'yı deneyimlemiş biri olarak arada büyütülecek bir fark yok esporcu falan değilsen.
Ekstra 1700 tl fiyat farkı var aynı segmentte mouselar mı sence kıyuaslama yapıyorsun .d ve 4k da kullanmayacaksan o mouseu alıyorsan kerizliktir. O farkı hissetmediysen de kullandığın bilgisayar monitör internetten kaynaklıdır ya da dediğin gibi e sporla uğraşmıyorsan niye o moseua o kadar para veresin?

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Ahmet Mehmet Kaba
Ekstra 1700 tl fiyat farkı var aynı segmentte mouselar mı sence kıyuaslama yapıyorsun .d ve 4k da kullanmayacaksan o mouseu alıyorsan kerizliktir. O farkı hissetmediysen de kullandığın bilgisayar monitör internetten kaynaklıdır ya da dediğin gibi e sporla uğraşmıyorsan niye o moseua o kadar para veresin?
aradakı fark kablosuz olmasından kaynaklanıyor ya hani, ha kabloyla oynarım sıkıntı yok diyosan amenna. bu arada bi yerden sonra artık kalitesine bakıyorsun parası umrunda olmuyor esporcu olmasan da.

Prosecour

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Emir Can AŞCI
aradakı fark kablosuz olmasından kaynaklanıyor ya hani, ha kabloyla oynarım sıkıntı yok diyosan amenna. bu arada bi yerden sonra artık kalitesine bakıyorsun parası umrunda olmuyor esporcu olmasan da.
Evet dediğin gibi arasındaki fark kablosundan kaynaklı ve fiyat farkından dolayı karşılaştırmak mantıksız. O yüzden bunu alana kadar öbürünü alırım demek saçmalık olur. Ve kablosu da öyle eski kablolar gibi ağır rahatsız eden türden bir şey değil.

mert478

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
mert karabacak
Dün kısa süreli pubg de denedim işlemcim ortalama %90 larda geziyordu 8k da %100 altına hiç inmedi dedikleri gibi biraz yük bindiriyor . Oyunda ki performansı hoşuma gitti . Ele oturma konusunda başarılı ama malum yeni ekipman bir süre alışmak gerekiyor . @Nuke44 Paylaşım için tekrardan teşekkürler .
Alan arkadaşlar için firmware güncellemesi var uygula üzerinden .
Selam işlemciniz nedir bende pubg icin aldim fps dususunden tedirginim cpu yuzunden

Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Uğur ceylan
Selam işlemciniz nedir bende pubg icin aldim fps dususunden tedirginim cpu yuzunden
İmzamdan bakabilirsiniz 7500f 6800xt 2k da bahsettiğim . İş yoğunluğundan uzun süreli deneme fırsatım olmadı açıkcası ama herhangi bir takılma söz konusu değil en azından bende .

Top Bottom