Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Razer Deathadder V3 Kablolu Mouse 1.489 TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
MURAT GÜLLÜ
8k da sorun yaşarsın hocam. 4k da hiç bir bir şey olmaz. 8k hem oyunlar desteklemiyor hemde işlemciye çok yük binmesinden dolayı drop ve fps düşüşleri yaşarsın.

5600x işlemcim var bu mouse için bir problem yaratırmı ? pubg için alıyorum ve diğer oyunlar için.

Problemden kastım poling rate'den dolayı mousu sağ sola oynatınca işlemci %5-10 arasında artış gösteriyor

Moonlighter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
Ahmet
Bir an kablosuz olan modeli sandım elim ayağım birbirine girdi :D

mert478

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
mert karabacak
8k da sorun yaşarsın hocam. 4k da hiç bir bir şey olmaz. 8k hem oyunlar desteklemiyor hemde işlemciye çok yük binmesinden dolayı drop ve fps düşüşleri yaşarsın.
Anladım hocam teşekkür ederim 4k'ya çekeriz uygulamasından öyle kullanırız olmadı fiyat uygun bu fiyat bandında önerebilceğin mouse varmdır peki farklı bundan daha iyi diyebilceğin varsa onada bakıyım

Eidolon

80+
5600x işlemcim var bu mouse için bir problem yaratırmı ? pubg için alıyorum ve diğer oyunlar için.

Problemden kastım poling rate'den dolayı mousu sağ sola oynatınca işlemci %5-10 arasında artış gösteriyor
8k gereksiz bir özellik tamamen reklam mantığı. Aradaki farkı anlamanız olanaksız. 1k'dan 2k'ya geçiş bile farkedilir değil ama yine de 2k'ya alıp hem işlemciden yükü azaltıp hem bi üst poling ratede kullanabilirsiniz.

İngilizceniz varsa şu videoyu izleyin

Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
MURAT GÜLLÜ
Anladım hocam teşekkür ederim 4k'ya çekeriz uygulamasından öyle kullanırız olmadı fiyat uygun bu fiyat bandında önerebilceğin mouse varmdır peki farklı bundan daha iyi diyebilceğin varsa onada bakıyım
Bu fiyata şu an daha iyisi yok . Bende aldım az önce.

Respiky

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,596
İsim
Mertcan Uysal
Aula F75 yanına Furylevel Z1 mi bu mu?

Höstad

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Eren n
savunmaya bile çalışmayacam bildiğini okumaya devam et
Elimde hem aj 159 pro hemde deathadder v3 var bir şey ucuz diye saldırıyorsunuz sonra yıllardır bu sektörde olan baba markalara çöp diyorsunuz sen bildiğini okumaya devam et asıl komiksin

Karizarez

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Batuhan Nugay
Asus rog gladius 3 farem var. O fareden buna geçilir mi? Ya da Viper v3 hyperspeed alınır mı? Kararsız kaldım elimdeki fareden de memnunum aslında ama değiştirmek istiyorum.

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,262
İsim
Draq123
Elimde hem aj 159 pro hemde deathadder v3 var bir şey ucuz diye saldırıyorsunuz sonra yıllardır bu sektörde olan baba markalara çöp diyorsunuz sen bildiğini okumaya devam et asıl komiksin
2 tane razer kullandım ajazda 159 apexde kullanıyorum şuan, delux m800 ultrada kullandım lamzuda kullandım ne hikmetse razerların hepsinde scrol bozuldu fps oyunlarında apexi kullancam 8khz mousu 750tl ye aldım ben böyle bedava ürün görmedim ürün zaten americada 70 dolar
razer 8kz bile çalışmıyor tek artısı kablosuz olmasıymış aynen paşam

BU RAZERİN KAPLAMASI KÖTÜ APEXİNKİ AÇIK ARA DAHA İYİ
malzeme kalitesi diye boş boş övmeyin razeri el terleten bi maddesi var bunun

82 GRAM RAZER APEX 56 GRAM '82 GRAM PİLLİ MOUSE APEXDEN DAHA İYİ' o.O2

komedisiniz varya

Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
MURAT GÜLLÜ
2 tane razer kullandım ajazda 159 apexde kullanıyorum şuan, delux m800 ultrada kullandım lamzuda kullandım ne hikmetse razerların hepsinde scrol bozuldu fps oyunlarında apexi kullancam 8khz mousu 750tl ye aldım ben böyle bedava ürün görmedim ürün zaten americada 70 dolar
razer 8kz bile çalışmıyor tek artısı kablosuz olmasıymış aynen paşam

BU RAZERİN KAPLAMASI KÖTÜ APEXİNKİ AÇIK ARA DAHA İYİ
malzeme kalitesi diye boş boş övmeyin razeri el terleten bi maddesi var bunun

82 GRAM RAZER APEX 56 GRAM '82 GRAM PİLLİ MOUSE APEXDEN DAHA İYİ' o.O2

komedisiniz varya

En iyisi apex hocam. Şu an Dünyanın en kaliteli mouse u güle güle kullan.

Top Bottom