Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Razer Deathadder V3 Kablolu Mouse 1.489 TL

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,285
İsim
Draq123
Tabii ki Razer kendi çiplerini Amerikada üretmiyor ama olayın bir farkı var işte, Razer’ın üretim süreci ve kontrol mekanizması oldukça özel ve özenli yürütülüyor senin gidip alacağın herhangi bir PAW çipinin ise nerede hangi koşullarda üretildiği ya da kalite kontrolünden geçip geçmediği tam bir muamma yani çipin hangi fabrikada nasıl üretildiğini standartları karşılayıp karşılamadığını öğrenmen pek mümkün değil

Razer’ın çiplerinde kaliteye ve güvenliğe dikkat edilirken sıradan bir PAW çipin aynı özenle yapıldığını düşünmek yalnızca bir temenni olur dolayısıyla 2005'ten beri piyasada olan Razer’ın kalite sürecini sorgularken bir daha düşünün derim.
kardeş ikiside çinde yan yana olan fabrikada üretiliyor ne anlatıyon bilmiş gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

En iyisi apex hocam. Şu an Dünyanın en kaliteli mouse u güle güle kullan.
yok lamzu thorn kullanıyorum şuan sağol cs oynarken onu kullancam

8k da sorun yaşarsın hocam. 4k da hiç bir bir şey olmaz. 8k hem oyunlar desteklemiyor hemde işlemciye çok yük binmesinden dolayı drop ve fps düşüşleri yaşarsın.
olmuyor yanlış bilgi verme sorunusz akıyor 7500f ile

Höstad

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Eren n
Ne p
2 tane razer kullandım ajazda 159 apexde kullanıyorum şuan, delux m800 ultrada kullandım lamzuda kullandım ne hikmetse razerların hepsinde scrol bozuldu fps oyunlarında apexi kullancam 8khz mousu 750tl ye aldım ben böyle bedava ürün görmedim ürün zaten americada 70 dolar
razer 8kz bile çalışmıyor tek artısı kablosuz olmasıymış aynen paşam

BU RAZERİN KAPLAMASI KÖTÜ APEXİNKİ AÇIK ARA DAHA İYİ
malzeme kalitesi diye boş boş övmeyin razeri el terleten bi maddesi var bunun

82 GRAM RAZER APEX 56 GRAM '82 GRAM PİLLİ MOUSE APEXDEN DAHA İYİ' o.O2

komedisiniz varya
ne pillisi ne 82 gramı ne saçmalıyorsun sen yaşın baya küçük galiba senin sana bir şey anlatmakla uğraşamayacağım 😁

kardeş ikiside çinde yan yana olan fabrikada üretiliyor ne anlatıyon bilmiş gibi

yok lamzu thorn kullanıyorum şuan sağol cs oynarken onu kullancam

olmuyor yanlış bilgi verme sorunusz akıyor 7500f ile
Kardeşim millete çok bilmiş gibi konuşup bilgi verme yok pilliymişte 82 grammış fabrikaları yan yanaymış kafandan uydurup yazıp çiziyorsun oyunların çoğu da 8k hz desteklemez

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,285
İsim
Draq123
Ne p

ne pillisi ne 82 gramı ne saçmalıyorsun sen yaşın baya küçük galiba senin sana bir şey anlatmakla uğraşamayacağım 😁

Kardeşim millete çok bilmiş gibi konuşup bilgi verme yok pilliymişte 82 grammış fabrikaları yan yanaymış kafandan uydurup yazıp çiziyorsun oyunların çoğu da 8k hz desteklemez
dünki razer viper v3 hperspeed konusu ile karıştırdım pardon

Ne p

razerin sensör nerde üretiliyor ?

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,206
İsim
Arda doğan
Mouse ihtiyacı olan alsın. Bence yorumları çok ciddiye almayın sonuçta temu malı değil. Garantisi var kafa rahat.
Hafif rahat ve sağlam mouse tavsiye ederim focus 30k sensör var 750ips örgü kablo yazılımı olsun performansı olsun bu fiyata bulmanız imkansız ben direk aynı gün çektim stokları kontrol edin sürekli 2.8k normal piyasa değeri

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Kilimcinin Köroğlu
Dün bu fırsattan yararlandım, arkadaşa da aldık mağaza teslim birer tane. Öncelikle teşekkür ederim turuncu iğrenç site ve adminlerinden sonra hala bu ülkede boş beleş reklam değil de sıcak fırsat ve indirimli bir ürün görmek güzel, fırsatı paylaşan arkadaşa teşekkür ederim. Bu forumun olayı da bu sanırım bir ürün atılınca hemen karşısına kalitesiz ucuz çinli alternatifi atılıp bakın bu daha ucuz bunu alın deniyor. İlginç gerçekten.

muratgullu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
MURAT GÜLLÜ
Dün bu fırsattan yararlandım, arkadaşa da aldık mağaza teslim birer tane. Öncelikle teşekkür ederim turuncu iğrenç site ve adminlerinden sonra hala bu ülkede boş beleş reklam değil de sıcak fırsat ve indirimli bir ürün görmek güzel, fırsatı paylaşan arkadaşa teşekkür ederim. Bu forumun olayı da bu sanırım bir ürün atılınca hemen karşısına kalitesiz ucuz çinli alternatifi atılıp bakın bu daha ucuz bunu alın deniyor. İlginç gerçekten.

Hayırlı olsun kardeşim güle güle kullanın. Valla burda çok garip şeyler dönüyor. 1500₺ ye 2 yıl türkiye garantili ve piyasada bu fiyata eşi benzeri olmayacak harika bir ürün. Birileri çıkıp şu daha iyi bu daha iyi diyor.

Üstelik peşin fiyatına 3 taksit imkanıyla.

Not: dediğin gibi turuncu ve yabancı site.

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Kilimcinin Köroğlu
Hayırlı olsun kardeşim güle güle kullanın. Valla burda çok garip şeyler dönüyor. 1500₺ ye 2 yıl türkiye garantili ve piyasada bu fiyata eşi benzeri olmayacak harika bir ürün. Birileri çıkıp şu daha iyi bu daha iyi diyor.

Üstelik peşin fiyatına 3 taksit imkanıyla.

Not: dediğin gibi turuncu ve yabancı site.
Çok teşekkürler hocam. Son zamanlarda gördüğüm en sıcak fırsatlardan biri gerçekten resmen yurtdışı fiyatından daha ucuza hem de taksitle aldık valla sayenizde ❤️
İsteyen istediğini kullanır bir şey diyemeyiz ama insanımız ne yazık ki ucuz ve düşük kaliteli ürünlere bilerek isteyerek yönlendirilip mahkum ediliyor, evet her ürün parasını sonuna kadar haketmiyor, evet her ürün bazen marka ismini de satıyor, evet her üründe en markasını almaya gerek yok, isteyen istediğini alır ama teknoloji ürünlerinde çoğu iyi markanın son çıkan ürünleri artık ülkemize gelmiyor bile ve insanımız üretim bandından çalınıp hiç bir kalite ve güvenlik kontrolü olmadan üretilip üzerine ahmet mahmut marka basılan ürünler için pazar haline dönüşüyor. Üzücü gerçekten, gençlerimizin şu ürünleri harçlıklarıyla çok rahat alabilmesi gerekiyor...

Mosesque

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Emirhan A.
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar ve Teknoloji
Furylevel vs. alın arkadaşlar kabloludan uzak durun. Kablosuzun rahatlığına alışırsanız anlarsınız.
bu mouse kullanıyorum speedflex kablo olduğu için tüy gibi hafif hissetmezsiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Erkan
Bana geldi gerçekten güzel mouse bir daha asla kablosuz mouse almak istemiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Uğur ceylan
Dün kısa süreli pubg de denedim işlemcim ortalama %90 larda geziyordu 8k da %100 altına hiç inmedi dedikleri gibi biraz yük bindiriyor . Oyunda ki performansı hoşuma gitti . Ele oturma konusunda başarılı ama malum yeni ekipman bir süre alışmak gerekiyor . @Nuke44 Paylaşım için tekrardan teşekkürler .
Alan arkadaşlar için firmware güncellemesi var uygula üzerinden .

Son düzenleme:

Cheerios

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Deniz
Gerçektende güzel mouse ele oturuşu hissiyatı çok iyi.Kablosu da hissettirmiyor.Logitech g302 den buna geçince elimde yok gibi hissettim.Ergonomisi için tercih etmiştim pişman ettirmedi.

Lucks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Lucks Say
Mouse özellik bakımından çok iyi duruyor ama pek oyun oynamayan ben ve Razer Naga Pro kullandığım için yedek olarak alınır mı kararsız kaldım...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,846
Üyeler
163,564
Son üye
amizkaraesk𝑖
Top Bottom